The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Νις: προγνωστικά για στοίχημα

ПСЖ-Ницца-01.12

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παρκ ντε Πρινς

Πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις προγραμματίστηκαν για την Τετάρτη, συμπεριλαμβανομένης της γαλλικής Ligue 1, όπου θα παίξουν ΠΣΖ και Νις. Διαβάστε την πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων στις σελίδες του πόρου μας.

Οι Παριζιάνοι αυξάνουν το προβάδισμα από τους διώκτες τους

Η ΠΣΖ δεν επιτρέπει ούτε ίντριγκες αυτή τη σεζόν στη Ligue 1, με διαφορά 12 βαθμών. Δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στο γεγονός ότι ο σύλλογος με τόσο φανταστική ενδεκάδα πήγε γρήγορα στο προβάδισμα, αλλά την περασμένη σεζόν κατάφεραν με κάποιο τρόπο να δώσουν το τίτλο στο πρωτάθλημα στη Λιλ. Στον τελευταίο γύρο οι Παριζιάνοι κέρδισαν τη Σαιντ-Ετιέν εκτός έδρας 3: 1, ο αγώνας ήταν προς όφελος του Μέσι, έκανε τρεις αποτελεσματικές ασίστ. Ο σύλλογος είναι δεύτερος στον όμιλο του Champions League και θα παίξει στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Λόγω τραυματισμών επτά παίκτες θα χάσουν την ερχόμενη  συνάντηση.

Οι «αετοί» βιώνουν κακή περίοδο τώρα

Η Νις ξεκίνησε καλά και βρίσκεται στο γκρουπ των ηγετών από την αρχή, τώρα οι «αετοί» είναι στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, μόλις δύο βαθμούς πίσω από τη δεύτερη Ρεν. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα, με μεγάλο πλεονέκτημα, έχασε εντός έδρας από τη Μετς 0:1, μια από εκείνες τις στιγμές όταν απλά δεν είχε τύχη. Αυτή η ήττα ήταν η δεύτερη για τον σύλλογο σε τρεις συναντήσεις, αλλά είναι πολύ νωρίς για κατάθλιψη, όλος ο αγώνας είναι μπροστά. Η Νις έχει τρεις τραυματίες πριν από την επερχόμενη συνάντηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν οι Παριζιάνοι νίκησαν τον αντίπαλο δύο φορές – 2:1 εντός και 3:0 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Αν και η ΠΣΖ κερδίζει τους περισσότερους από τους αγώνες εντός έδρας της, η ομάδα συχνά προκαλεί νευρικότητα στους οπαδούς της. Δεν πρέπει να είναι εύκολο για αυτήν και στην επερχόμενη μάχη, καθώς η Νις σίγουρα δεν είναι περαστικός αντίπαλος. Στοίχημα στο over 2,5 φαίνεται αρκετά λογικό εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *