The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Νις: προγνωστικά για στοίχημα

ПСЖ-Ницца-01.12

Κύπελλο Γαλλίας  – Γύρος των 16

Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παρκ ντε Πρινς

Στη Γαλλία το Σαββατοκύριακο, όπως και αλλού στις κορυφαίες χώρες του κόσμου, δεν παίχτηκε περιοδεία στο εθνικό πρωτάθλημα. Αλλά πραγματοποιήθηκε ένας γύρος του κυπέλλου της χώρας. Και στο πλαίσιο των 16 το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι θα παίξει στο τέλος: η ΠΣΖ θα φιλοξενήσει τη Νις. Υπάρχει ένα φάντασμα ίντριγκας σε αυτό το ζευγάρι; Το τμήμα ειδικών του ιστότοπού μας έβγαλε πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα στις 31 Ιανουαρίου 2022.

Η ΠΣΖ δέχεται πολλές επικρίσεις, αλλά εντός έδρας παραμένει εκτός συναγωνισμού

Οι Παριζιάνοι, ίσως, ήταν στο απόγειό τους υπό τον Τούχελ όταν έφτασαν στον τελικό του Champions League. Ο Τόμας ήταν πολύ πρόθυμος να φύγει και πριν από ένα χρόνο αντικαταστάθηκε απότομα από τον Ποκετίνο. Αλλά φαίνεται ο Mauricio δεν μπορεί καλά-καλά να παρακινήσει ένα σωρό παίκτες σταρ να παίξουν με πλήρη απόδοση στην εγχώρια αρένα. Και απλά δεν χρειάζεται: ο πραγματικός ανταγωνιστής υπήρχε την περασμένη σεζόν, η Λιλ (η οποία τελικά και κέρδισε τον τίτλο). Ενώ τώρα, ακόμη και έχοντας κερδίσει μόνο 16 αγώνες από τους 22, ο γίγαντας της πρωτεύουσας εξακολουθεί να έχει 10+ βαθμούς πλεονέκτημα έναντι του πλησιέστερου διώκτη. Εδώ θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να χάσουν το “χρυσό”…

Η Νις έκανε το πιο σωστό βήμα για να επιστρέψει στην κορυφή

Οι «αετοί» έχουν δείξει καλά αποτελέσματα αρκετές φορές πρόσφατα. Το 2017, με τον Μπαλοτέλι στην πρώτη γραμμή και με προπονητή τον Φαβρ, ο σύλλογος κέρδισε το χάλκινο. Και με τον Βιεϊρά την προπερασμένη σεζόν προκρίθηκε στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η τελευταία κλήρωση αποδείχθηκε εξαιρετικά ανεπιτυχής και ακόμη και μετά την απόλυση του Πάτρικ, ο σύλλογος τερμάτισε μόλις 9ος. Αλλά το καλοκαίρι, ο Galtier, ο ίδιος ο τεχνικός που δημιούργησε την εντυπωσιακή νίκη της Λιλ στο πρωτάθλημα, προσκλήθηκε στο έργο. Μέχρι στιγμής, στη νέα θέση, δεν σκοπεύει να την επαναλάβει. Όμως οι παίκτες του έχουν ήδη σημειώσει 42 βαθμούς σε 22 αγώνες και βρίσκονται στη 2η θέση. Ναι, η Μαρσέιγ είναι υψηλότερη όσον αφορά τα χαμένα γκολ, αλλά η Νις έχει εξαιρετική φόρμα τον χειμώνα. Λαμβάνοντας υπόψη το κύπελλο, αυτή η ομάδα έχει ήδη κερδίσει 6 σερί νίκες. Θα ξοδέψει όμως την ενέργειά της στο ταξίδι στο Παρίσι στο πλαίσιο του κυπέλλου ή ο Κριστόφ θα προσπαθήσει να τη σώσει, συνειδητοποιώντας ότι σύντομα θα πρέπει να παίξει με την Clermont στη Ligue 1 και εκεί χρειάζεται μόνο νίκη;

Προηγούμενοι αγώνες

Η Νις, από το 2013, κέρδισε μόνο μία φορά την ΠΣΖ, η οποία μόλις άρχισε να πλουτίζει με χρήματα του Κατάρ. Αλλά αυτή τη σεζόν, μετά από 6 ήττες σε 7 αγώνες, καταφέρανε να υπερασπιστούν τη λευκή ισοπαλία στις αρχές Δεκεμβρίου.

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ είναι σίγουρα πιο δυνατή, αλλά είναι σίγουρα το φαβορί στην τρέχουσα κατάσταση με τη σύνθεση; Αξίζει να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην επιλογή «νίκη της Νις με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *