The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Ναντ: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 4 Δεκεμβρίου 2019

ПСЖ-Нант-04.12b

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019, 10:05 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παρκ ντε Πρινς

Στο πλαίσιο του 16ου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας, η ΠΣΖ θα συναντηθεί με τη Ναντ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 04/12/2019 στις 10:05 μμ. στο Παρκ ντε Πρινς.

ΠΣΖ

Η ΠΣΖ αυτή τη σεζόν είναι πολύ πιο ελπιδοφόρα από ό, τι στις προηγούμενες. Παρά τις τρεις ήττες στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Thomas Tuchel καταλαμβάνει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και επίσης κρατάει γερά την πρώτη θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στους τελευταίους αγώνες της Λιγκ 1 οι Παριζιάνοι έχασαν από τη Ντιζόν (2:1), νικώντας τη Μαρσέιγ (4:0), Νις (1:4), Μπρεστ (1:2) και Λιλ (2:0).

Ναντ

Η Ναντ με τον Gurkuff στη γέφυρα του προπονητή ξεκίνησε καλά τη σεζόν, αλλά τον τελευταίο καιρό ήταν πολύ άτυχη. Η ομάδα, αν και καταλαμβάνει τη θέση στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά σε τελευταία παιχνίδια τα «καναρίνια» έχασαν από τη Μετς (1:0), Μονακό (0:1), Μπορντό (2:0) και Σαιντ Ετιέν (2:3) (1:1).

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ είναι σαφές φαβορί αυτού του αγώνα, παρά την τρομερή σειρά της Ναντ. Αλλά αφού συμβαίνει αυτό, οι γηπεδούχοι πρέπει να νικήσουν τους φιλοξενούμενους, λαμβάνοντας υπόψη πόσο χάνουν τον τελευταίο καιρό. Επιπλέον, ο Ικάρντι λάμπει στην ΠΣΖ, και ο Νεϊμάρ και ο Μπαπέ συνήλθαν από τους τραυματισμούς και είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της ΠΣΖ με χάντικαπ -1,5


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *