The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

ПСЖ-Барселона-10.03b

Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Τέταρτη, 10 Μαρτίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παρκ ντε Πρινς

Σας παρουσιάζουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα ΠΣΖ – Μπαρτσελόνα, οι αντίπαλοι θα συναντηθούν στη δεύτερη φάση του γύρου των 16 του Champions League στις 10 Μαρτίου. Τι να περιμένετε από τη σύγκρουση των κορυφαίων συλλόγων;

Είναι πολύ νωρίς για τους Παριζιάνους να γιορτάσουν την πρόκριση στους προημιτελικούς

Από έξω είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς με ένα τέτοιο σκορ είναι δυνατόν να μην προχωρήσουν στον επόμενο γύρο, αλλά η ΠΣΖ έχει πλούσια εμπειρία σε αυτό. Θυμηθείτε το 4:0 εντός έδρας και 1:6 εκτός έδρας έναντι της Μπάρτσα, ή νίκη 2:0 εκτός έδρας και έπειτα ήττα εντός έδρας από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Επομένως, αυτό το παιχνίδι πρέπει να προσεγγιστεί όσο το δυνατόν πιο υπεύθυνα. Στο πρωτάθλημα οι Παριζιάνοι είναι ακόμη δεύτεροι, 2 βαθμούς πίσω από την κορυφαία Λιλ. Μετά τον πρώτο αγώνα στη Βαρκελώνη, ο σύλλογος έπαιξε 4 αγώνες, τρεις νίκες και μία ήττα από τη Μονακό. Ο επερχόμενος αγώνας είναι πιθανό να χάσουν οι Neymar, Ken και Bernat.

Οι Καταλανοί θα έρθουν για να εκτελέσουν το κατόρθωμα

Για το δεύτερο αγώνα η Μπάρτσα έρχεται σε καλή διάθεση, επειδή ο σύλλογος έκανε ένα μίνι-κατόρθωμα στους ημιτελικούς του Ισπανικού Κυπέλλου, έχοντας καταφέρει να κερδίσει 0:2 εκτός έδρας τη Σεβίλλη. Ο Μέσι και η παρέα του κέρδισαν επίσης 2-0, και στη συνέχεια σημείωσαν ένα άλλο γκολ στην παράταση. Σε εκείνο τον αγώνα οι Καταλανοί σημείωσαν το δεύτερο γκολ μόνο στην παράταση, και η Σεβίλλη κατάφερε να χάσει το πέναλτι. Υπήρχε επίσης ελπίδα για τον τίτλο στο πρωτάθλημα, όπου η Μπαρτσελόνα είναι η δεύτερη, μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την Ατλέτικο, με ένα παιχνίδι παραπάνω στο αποθεματικό των «στρωματάδων».

Προσωπικές συναντήσεις

Περίμεναν προσεκτικό ποδόσφαιρο από την πρώτη συνάντηση, αλλά όλα αποδείχτηκαν πολύ διαφορετικά, η Μπάρτσα άνοιξε το σκορ χάρη στο πέναλτι του Μέσι στο μέσο του πρώτου ημιχρόνου, μόλις 5 λεπτά αργότερα ο Μπαπέ ισοφάρισε. Οι Καταλανοί σίγουρα δεν θέλουν να θυμηθούν το δεύτερο ημίχρονο, επειδή το έχασαν με σκορ 0:3. Ως αποτέλεσμα, ο Μπαπέ σημείωσε ένα άλλο hat-trick, ένα άλλο γκολ είναι στο λογαριασμό του Ken, συντριπτική νίκη της ΠΣΖ με σκορ 4:1.

Πρόβλεψη

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Μπαρτσελόνα θα έρθει για να κερδίσει και μάλιστα να αγωνιστεί για τον επόμενο γύρο. Στα χαρτιά δεν υπάρχει προφανές φαβορί, οι bookmakers δίνουν ένα μικρό πλεονέκτημα στους Παριζιάνους. Πιστεύουμε ότι εδώ οι αντίπαλοι μπορούν να ευχαριστήσουν με το παραγωγικό ποδόσφαιρο, οι Καταλανοί δεν έχουν τίποτα να χάσουν και ο ΠΣΖ σίγουρα δεν θα μείνει στην άμυνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3,5 με απόδοση 2,08.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *