The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Μπάγερν Μονάχου: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Bayern Munich's Polish forward Robert Lewandowski (L) celebrates scoring the third goal with Bayern Munich's Austrian defender David Alaba during the German first division Bundesliga football match between FC Bayern Munich and Eintracht Frankfurt on May 23, 2020 in Munich, southern Germany. DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO 
 / AFP / POOL / ANDREAS GEBERT / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO

Τσάμπιονς Λιγκ – Ημιτελικός

Κυριακή, 23 Αυγούστου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ντα Λουζ

Το Ευρωπαϊκό Κύπελλο 2020/2021 θα τελειώσει στις 23 Αυγούστου με τον αγώνα ΠΣΖ – Μπάγερν Μονάχου. Ποιος θα βγει νικητής σε αυτή τη μάχη των τιτάνων;

Ο πρώτος τελικός των Παριζιάνων

Αυτός ο τελικός περίμενε από καιρό οι πλούσιοι ιδιοκτήτες του ΠΣΖ, επένδυσαν πολλά χρήματα στο κλαμπ, αγόρασαν τον Μπαπέ και τον Νεϊμάρ για υπέροχα ποσά, ενώ σε άλλες θέσεις πολύ ισχυροί παίκτες. Δεν μπορούμε να πούμε ότι οι Παρίσι ήταν άψογοι, η ομάδα ήταν κοντά στον υποβιβασμό, στους προημιτελικούς, όταν έχασε μέχρι το 90ο λεπτό, και σκόραρε δύο γκολ σε χρόνο διακοπής, κερδίζοντας 2:1. Ο ημιτελικός ήταν ευκολότερος, η νίκη επί της Λειψίας με σκορ 3:0. Στην εγχώρια αρένα, η ΠΣΖ έχει συλλέξει όλα τα τρόπαια, κέρδισε το πρωτάθλημα, το Γαλλικό Κύπελλο και το Κύπελλο Λιγκ, η νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ θα ολοκληρώσει τη συλλογή. Ένα άλλο πολύ σημαντικό ερώτημα είναι αν ο κύριος τερματοφύλακας Keylor Navas, ο οποίος έχασε τον ημιτελικό λόγω τραυματισμού, θα είναι σε θέση να παίξει στον τελικό.

Πώς να σταματήσεις κανείς μια τέτοια Μπάγερν Μονάχου;

Για τους Βαυαρούς αυτή η σεζόν δεν ξεκίνησε πολύ καλά, γενικά φάνηκε ότι ο σύλλογος θα μπορούσε να χάσει τον αγώνα για το τίτλο στην Μπουντεσλίγκα. Όλα λειτούργησαν τέλεια όταν απολύθηκε ο προπονητής Νίκο Κόβατς και ήρθε προσωρινά ο Χάνσι Φλικ. Τα πράγματα πήγαιναν τόσο καλά τον προπονητή άφησαν μόνιμα. Οι Βαυαροί κέρδισαν επίσης το Γερμανικό Κύπελλο, κατακτώντας διπλό χρυσό. Η Μπάγερν μπορεί επίσης να κερδίσει όλα τα τουρνουά της φέτος. Ο σύλλογος φαινόταν απίστευτος στο Τσάμπιονς Λιγκ, ειδικά για πολύ καιρό όλοι θα θυμούνται την συντριβή της Μπαρτσελόνα στους προημιτελικούς με σκορ 8:2. Για τους Βαυαρούς είναι ο 11ος τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, από τους προηγούμενους δέκα κέρδισαν τους πέντε.

Οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους οκτώ φορές, πάντα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε κανένα αγώνα δε σημειώθηκε ισοπαλία, σε 7 περιπτώσεις από τις 8 η γηπεδούχος ομάδα κέρδιζε. Συνολικά, η ΠΣΖ κέρδισε 5 νίκες, ενώ η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε τρεις φορές. Την τελευταία φορά οι ομάδες συναντήθηκαν το 2017, τότε η ΠΣΖ κέρδισε εντός έδρας 3:0 και η Μπάγερν εκδικήθηκε 3:1, στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρόβλεψη

Απολύτως δικαιολογημένα η Μπάγερν είναι το φαβορί της συνάντησης. Αν η ΠΣΖ είχε ακατανόητα παιχνίδια, όπως με την Αταλάντα, οι Βαυαροί κατέστρεψαν όλους στο δρόμο τους. Περιμένουμε ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν. Στα πρόσφατα παιχνίδια η πρωταθλήτρια Γερμανίας φαινόταν προτιμότερη, στοιχηματίζουμε στη νίκη της Μπάγερν σε αυτόν τον τελικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Μπάγερν Μονάχου με απόδοση 2,08.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *