The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Μονακό: προγνωστικά για στοίχημα

ПСЖ-РБЛейпциг-19.10

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παρκ ντε Πρινς

Η κεντρική συνάντηση της 18ης αγωνιστικής της Ligue 1 μπορεί να θεωρηθεί με ασφάλεια η αναμέτρηση μεταξύ ΠΣΖ και Μονακό, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των συλλόγων ετοιμάστηκε από το αναλυτικό τμήμα του πόρου μας.

Οι Παριζιάνοι δεν εντυπωσιάζουν με το παιχνίδι τους

Η ΠΣΖ βρίσκεται τώρα σε διφορούμενη κατάσταση, αφενός, ηγεσία στο πρωτάθλημα με μεγάλη διαφορά και αφετέρου παντελής έλλειψη αγωνιστικού κίνητρου. Στο Champions League οι Παριζιάνοι πέρασαν στα πλέι οφ, αλλά από τη δεύτερη θέση, πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι. Η διοίκηση του συλλόγου είναι δυσαρεστημένη με τον Ποκετίνο και θέλει να δει τον Ζιντάν ως προπονητή. Η σύνθεσης της ομάδας έχει πολλά αστέρια, αλλά δεν μπορούν να έχουν το 100% αποτέλεσμα απ’ αυτό. Στη επερχόμενη συνάντηση δεν θα αγωνιστούν οι Νεϊμάρ και Ντράξλερ λόγω τραυματισμών, και πάλι υπό αμφισβήτηση είναι η συμμετοχή του Σέρχιο Ράμος.

Οι Μονεγάσκοι πρέπει να ανεβάσουν ρυθμούς

Η Μονακό κέρδισε τον δύσκολο όμιλό της στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά ο σύλλογος είναι μόλις όγδοος στην εγχώρια αρένα. Στον τελευταίο γύρο οι Μονεγάσκοι κατάφεραν να νικήσουν εντός έδρας τη Μετς με σκορ 4:0. Η ομάδα εδώ είναι καλή, αν και της λείπει η σταθερότητα, και δεν είναι τόσο εύκολο να παλέψεις σε δύο μέτωπα. Η κατάσταση στη Ligue 1 μπορεί να διορθωθεί, καθώς η διαφορά από την πρώτη τριάδα είναι μόλις 3 βαθμοί. Οι Μονεγάσκοι είναι αρκετά ικανοί να ανταγωνιστούν για μια θέση στη ζώνη του Champions League.

Προσωπικές συναντήσεις

Σε προσωπικές αναμετρήσεις την περασμένη σεζόν στη Ligue 1 οι Μονεγάσκοι κέρδισαν δύο φορές 3:2 εντός και 2:0 εκτός έδρας. Οι Παριζιάνοι κατάφεραν να πάρουν εκδίκηση στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας, έχοντας κερδίσει με σκορ 2:0.

Πρόβλεψη

Συναντώντας μια τόσο ελκυστική αφίσα, πρέπει οπωσδήποτε να την παρακολουθήσετε. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μεγαλύτερο κίνητρο για τουρνουά, αλλά οι Παριζιάνοι διακυβεύονται το κύρος, δεν έχουν την πολυτέλεια να μην κερδίσουν ξανά. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι ομάδες να δείξουν όμορφο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, το στοίχημα στο σύνολο είναι πάνω από 3 γκολ φαίνεται αρκετά λειτουργικό εδώ (απόδοση 1,86).

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *