The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Μαρσέιγ: πρόβλεψη για τον αγώνα

ПСЖ-Марсель-16.10

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022, 9:45 μ.μ.

Parc des Princes

Η κεντρική μάχη της 11ης αγωνιστικής της Ligue 1 θα γίνει στο Παρίσι, όπου θα παίξουν η ΠΣΖ και η Μαρσέιγ, διαβάστε την πρόγνωση για τον αγώνα αυτών των δυνατών συλλόγων στην ιστοσελίδα μας.

Είναι πολύ νωρίς για τους Παριζιάνους να επιβραδύνουν

Η ΠΣΖ είναι ένας από τους συλλόγους που παίζει πάντα υπό πίεση, γιατί με μια τόσο δυνατή ομάδα πρέπει πάντα να παίζεις για να κερδίζεις. Στον τελευταίο γύρο, οι Παριζιάνοι δεν κατάφεραν να νικήσουν εκτός έδρας τη Ρεμς – 0:0, και πέρασαν όλο το δεύτερο ημίχρονο στη μειοψηφία, λόγω της απομάκρυνσης του Σέρχιο Ράμος, ο οποίος δέχθηκε κόκκινη κάρτα, λογομαχώντας με τον διαιτητή. Η ομάδα διατήρησε την ηγετική της θέση στο πρωτάθλημα, ωστόσο, ο πλησιέστερος ανταγωνιστής απέχει ένα βαθμό. Στο Champions League, ο σύλλογος ζωγράφισε τον παγκόσμιο αγώνα με την Μπενφίκα εντός έδρας, άρα μοιράζεται την ηγεσία στον όμιλο με τον πορτογαλικό σύλλογο. Τουλάχιστον τέσσερις παίκτες θα χάσουν σίγουρα αυτή τη συνάντηση, οι Μέσι και Εμπαπέ είναι υπό αμφισβήτηση.

Οι Προβηγκιανοί προσπαθούν να προλάβουν παντού

Η Μαρσέιγ προσπαθεί να συμβαδίσει με την ΠΣΖ αυτή τη σεζόν, τώρα ο σύλλογος είναι τρίτος στη Ligue 1, 3 βαθμούς πίσω από τον επερχόμενο αντίπαλο. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα γνώρισε μια αχρείαστη ήττα εντός έδρας από τη λιτή Αζαξιό – 1:2. Οι Προβηγκιανοί αγωνίζονται και στο Champions League, όπου αυτή την εβδομάδα νίκησαν εκτός έδρας τη Σπόρτινγκ – 2:0. Ο σύλλογος είναι δεύτερος στον όμιλό του, μπροστά από τον προαναφερθέντα πορτογαλικό σύλλογο σε επιπρόσθετους δείκτες, και η διαφορά από την πρώτη Τότεναμ είναι μόνο ένας βαθμός. Η Μαρσέιγ έχει δύο απώλειες προσωπικού πριν από την επερχόμενη μάχη.

Προσωπικές συναντήσεις

Τα παιχνίδια αυτών των συλλόγων διεξάγονται πάντα σε έναν επίμονο αγώνα, την περασμένη σεζόν η ΠΣΖ κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας με σκορ 2:1 και έπαιξε εκτός έδρας 0:0.

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ θεωρείται το ξεκάθαρο φαβορί αυτού του ζευγαριού, αν και πολλά θα εξαρτηθούν από τη σύνθεση των γηπεδούχων, αν μπορέσει να παίξει ο Μέσι, τότε οι πιθανότητες επιτυχίας για τους Παριζιάνους θα αυξηθούν. Δεν περιμένουμε καμία επικράτηση των γηπεδούχων, γιατί η Μαρσέιγ μπορεί να παίξει με δεξιοτεχνία με δεύτερο αριθμό. Θεωρούμε καλό το στοίχημα στην ανταλλαγή των γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *