The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Μαρσέιγ: προγνωστικά για στοίχημα

PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 13: Neymar Jr of Paris Saint-Germain confronts Alvaro of Olympique de Marseille during the Ligue 1 match between Paris Saint-Germain and Olympique Marseille at Parc des Princes on September 13, 2020 in Paris, France. (Photo by Aurelien Meunier - PSG/PSG via Getty Images)

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 17 Απριλίου 2022, 9:45 μ.μ.

Παρκ ντε Πρινς

Το πρόγραμμα της τριακοστής δεύτερης αγωνιστικής της Ligue 1 θα ολοκληρωθεί στο Παρίσι, όπου την τοπική ΠΣΖ θα επισκεφθεί η βασική της αντίπαλος Μαρσέιγ.

ΠΣΖ

Σε τριάντα ένα ματς του πρωταθλήματος, η ΠΣΖ κέρδισε 71 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 70:29, χάρη στα οποία με σιγουριά βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Θα ήθελα να σημειώσω ότι στις προηγούμενες πέντε περιπτώσεις, οι παίκτες του Ποτσετίνο νίκησαν 3:0 την Μπορντό, 5:1 τη Λοριάν και 6:1 την Κλερμόν, αλλά ηττήθηκαν από τη Νις (0:1) και τη Μονακό (0:3).

Μαρσέιγ

Όμως η Μαρσέιγ μετά την ήττα 0:1 από την Μονακό σημείωσε τέσσερις συνεχόμενες νίκες επί της Μπρεστ (4:1), της Νις (2:1), της Σαιντ Ετιέν (4:2) και της Μονπελιέ (2:0). Με τέτοιο ρυθμό, οι παίκτες του Σαμπάολι διατήρησαν τη δεύτερη θέση, έχουν 59 βαθμούς στο ενεργητικό τους, συμπληρωμένους με διαφορά τερμάτων 51:29.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά, η ΠΣΖ δείχνει πολύ πιο δυνατή, και δεν έπαιξε στα μέσα της εβδομάδας. Δεν θα υποτιμούσα όμως τις δυνατότητες της Μαρσέιγ, η οποία στη σημερινή της κατάσταση μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στην ομάδα της πρωτεύουσας. Προβλέπω γκολ και από τις δύο πλευρές. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *