The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

ПСЖ-МанчестерСити-28.04

Champions League – Ημιτελικός – Φάση 1 από 2

Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παρκ ντε Πρινς

Το Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινά από την Τρίτη. Οι Βρετανοί θα παίξουν και στα δύο ζευγάρια. Ο δεύτερος ημιτελικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη, όταν η ΠΣΖ και η Μάντσεστερ Σίτι θα εμφανιστούν στο γήπεδο. Ο Ποκετίνιο εναντίον του Γκουαρδιόλα, έχουν παίξει μεταξύ τους περισσότερες από μία φορές, και όχι μόνο στην Πρέμιερ Λιγκ. Ποιος θα κερδίσει αυτή τη φορά; Οι δημοσιογράφοι του ιστότοπου έχουν προετοιμάσει μια πρόβλεψη για τον κύριο αγώνα στις 28 Απριλίου 2021.

Η ΠΣΖ παλεύει στα δύο μέτωπα

Οι «Παριζιάνοι» αυτή τη σεζόν, σε αντίθεση με προηγούμενους, και τώρα, μετά από 34 γύρους, δεν μπορούν να ανακηρυχθούν ξανά πρωταθλητές της Γαλλίας. Αυτή τη φορά χάνει πολύ συχνά στη Λιγκ 1, και οι ανταγωνιστές, με επικεφαλής τη Λιλ, είναι ασυνήθιστα πεισματάρηδες. Ωστόσο, ο κύριος στόχος για τον Μαουρίσιο Ποκετίνιο και τους παίκτες του είναι η επιτυχία στην Ευρώπη. Οι Γάλλοι ήταν άτυχοι με την κλήρωση, αλλά αυτό δεν τους σταμάτησε. Πρώτον, έπρεπε να αποκλείσουν την Μπαρτσελόνα και στους προημιτελικούς πήραν τη Μπάγερν Μονάχου, από την οποία έχασαν στον τελικό του 2020. Καταφέρανε να νικήσουν όλους. Το πρώτο βιολί έπαιξε ο Kilian Mbappe, ο οποίος σημείωσε το μεγαλύτερο μέρος των γκολ στα πλέι οφ. Με την Μετς ο νεαρός επιθετικός τραυματίστηκε…

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι επιτέλους στους ημιτελικούς

Οι «πολίτες» μοιάζουν σε πολλά στην ΠΣΖ. Πρόκειται επίσης για ένα πολύ γνωστό σύλλογο που έχει κατακτήσει το στάτους του κυρίαρχου στην εγχώρια αρένα της χώρας τους σε βάρος των χρημάτων, τα οποία επενδύονται γενναιόδωρα από τους σεΐχηδες της Μέσης Ανατολής. Ναι, η περασμένη σεζόν κερδήθηκε από τη Λίβερπουλ, αλλά τώρα ο Zinchenko και η παρέα κατάφεραν μια πειστική εκδίκηση. Και, το πιο σημαντικό, καταφέρανε επιτέλους να φτάσουν στους ημιτελικούς του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, για πρώτη φορά υπό τον Γκουαρδιόλα και μόνο για δεύτερη φορά στην ιστορία. Βέβαια οι παίκτες του Πεπ είχαν και πάλι προβλήματα. Στους 8 η Ντόρτμουντ ήπιε το αίμα του φαβορί. Αρχικά, παραλίγο να σημειώσει ισοπαλία στην Αγγλία και έπειτα είχε προβάδισμα 1-0 εντός έδρας για αρκετή ώρα. Θα κατάφερναν να νικήσουν, αν δεν μεσολαβούσε όχι το πιο προφανές πέναλτι από το χέρι του Emre Jan; Και στην εγχώρια αρένα τις τελευταίες εβδομάδες οι “Mankunians” έκαναν πολλά λάθη, αποδεικνύοντας ότι τώρα απέχουν πολύ από τη βέλτιστη φόρμα τους.

Προηγούμενοι αγώνες

Ήταν η ΠΣΖ που πέρασε το 2016, όταν έφτασε στους ημιτελικούς για πρώτη φορά. Τότε στους προημιτελικούς στο Παρίσι σημειώθηκε ισοπαλία 2-2, και στο δεύτερο αγώνα το μοναδικό γκολ σκόραρε ο Kevin De Bruyne.

Πρόβλεψη

Από αυτή τη συνάντηση περιμένουν όχι μόνο έναν επίμονο αγώνα, αλλά και ένα λαμπρό ποδόσφαιρο. Τόσο η ΠΣΖ όσο και η Μάντσεστερ Σίτι έχουν καλή επίθεση, αλλά δεν λάμπουν λάμψη στην άμυνα. Αξίζει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στην επιλογή «το σύνολο είναι πάνω από 2,5» (απόδοση – 1,61).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *