The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Λυών: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ПСЖ-Лион-31.07b

Λιγκ Καπ Γαλλίας

Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020, 10:10 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παρίσι – Άγιος Ντένις. Στάδιο “Stade de France

Οι φιναλίστ του Λιγκ Καπ Γαλλίας ΠΣΖ και Λυών θα τραβήξουν τη γραμμή κάτω από τη σεζόν 2019/20. Ποιος θα κερδίσει ένα άλλο τρόπαιο για την ομάδα;

ΠΣΖ

Τη στιγμή της αναστολής του πρωταθλήματος, η ΠΣΖ ηγούταν με αυτοπεποίθηση στην κατάταξη, με αποτέλεσμα, οι Παριζιάνοι ορθώς αναγνωρίστηκαν ως πρωταθλητές. Στο Λιγκ Καπ οι παίκτες του Τουχέλ έπαιξαν επίσης σε υψηλό επίπεδο. Εκεί πέρασαν εύκολα τα εμπόδια υπό μορφής Le Mans (4:1), Σαιντ-Ετιέν (6:1) και Ρεν (3:0).

Λυών

Ενώ η Λυών τερμάτισε έβδομη στη Λιγκ 1, γι’ αυτό κινδυνεύει να μείνει χωρίς ευρωπαϊκά κύπελλα για πρώτη φορά σε δύο δεκαετίες. Ο θρίαμβος στο Λιγκ Καπ είναι η μοναδική ευκαιρία για την ομάδα να σώσει την αποτυχημένη σεζόν. Νωρίτερα σε αυτό το τουρνουά νίκησαν την Τουλούζ (4:1), την Μπρεστ (3:1) και τη Λιλ (3:2).

Πρόβλεψη

Εάν για τη Λυών η επερχόμενη αναμέτρηση μετατραπεί σε «αγώνα ζωής», τότε ο κύριος ηγεμόνας της Γαλλίας, η ΠΣΖ, θα αντιληφθεί τη δυνητική επιτυχία ως κάτι συνηθισμένο. Η πρόβλεψή μου: και οι δύο ομάδες θα επιτεθούν πολύ και θα καταλήξουν να ανταλλάσσουν γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *