The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Λυών: ανάλυση και πρόβλεψη για τον αγώνα

ПСЖ-Лион-13.12b

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γαλλία. Παρίσι. Στάδιο Parc-des-Princes

Η ΠΣΖ και η Λυών θα παίξουν μεταξύ τους στο κεντρικό ζεύγος του δέκατου τέταρτου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας.

Παρί Σεν Ζερμέν

Τον τελευταίο μήνα η ΠΣΖ νίκησε εύκολα τη Ναντ (3:0), την Ρεν (3:0) και τη Μονπελιέ (3:1), σημείωσε ισοπαλία 2:2 με την Μπορντό και αποδείχθηκε πιο αδύναμη από τη Μονακό (2:3). Παρά τις καταστροφές αυτές, οι Παριζιάνοι εξακολουθούν να είναι οι ηγέτες του τουρνουά. Σε δεκατρείς αγώνες σημείωσαν 28 βαθμούς, συμπληρωμένους από μια εντυπωσιακή διαφορά τερμάτων 33:9.

Λυών

Η Λυών ξεκίνησε τη σεζόν όχι με τον καλύτερο τρόπο, αλλά μετά την ισοπαλία 1:1 με τη Λιλ, πήρε στροφές κερδίζοντας τους Σαιντ- Ετιέν (2:1), Ανζέ (1:0), Ρεν (3:0) και Μετς (3:1). Έτσι, «τα παιδιά» πλησίασαν να παλέψουν για τον τίτλο του πρωταθλήματος. Με 26 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 24:11, έρχονται στη δεύτερη θέση.

Πρόβλεψη

Οι Παριζιάνοι, το επίπεδο των οποίων είναι πολύ υψηλότερο, θεωρούνται τα άνευ όρων φαβορί αυτού του ζευγαριού. Ωστόσο, δεν νομίζω ότι η Λυών θα παραδοθεί τόσο εύκολα χωρίς μάχη. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μια ισχυρή επίθεση, ώστε να μπορούν να υπολογίζουν τουλάχιστον ένα ακριβές σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η ΠΣΖ δε θα χάσει + και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *