The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Λιλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

PSG-Lille-09.12

Λιγκ 1 Γαλλίας

“Park de Prens”, Παρίσι

Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2017, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το επόμενο Σάββατο στο γαλλικό πρωτάθλημα θα υπάρξουν διάφοροι αγώνες, συμπεριλαμβανομένης μίας αναμέτρησης μεταξύ ΠΣΖ και Λιλ. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι βρίσκονται στις πολικές θέσεις στην κατάταξη, η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ηγέτης του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Λιλ είναι πολύ κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού, αλλά τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας είναι αντίθετα: η ΠΣΖ έχασε δύο παιχνίδια στη σειρά, ενώ τα «σκυλιά» έχουν δύο νίκες.

Ηγέτης

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχασε το περασμένο Σαββατοκύριακο εκτός έδρας από τον αρχάριο της Λιγκ 1 Στρασβούργο με σκορ 1:2, και στα μεσοβδόμαδα οι Παριζιάνοι δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα  με την Μπάγερν Μονάχου, η οποία είχε μέγιστο κίνητρο και ήθελε να κερδίσει περισσότερα από τους «κόκκινο-μπλε». Το σκορ σε εκείνο το παιχνίδι ήταν 1:3 υπέρ της ομάδας του Heinkes. Στο βαθμολογικό πίνακα της Λιγκ 1 Γαλλίας η ΠΣΖ συνεχίζει να ηγείται με αυτοπεποίθηση, η διαφορά των πρωτευουσιάνων από τη Λυών, Μονακό και Μαρσέιγ είναι 9 μονάδες.

Κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού

Η Λιλ στα τελευταία δύο παιχνίδια σημείωσε έξι βαθμούς, αυτό συνέβη αφού η διοίκηση του συλλόγου προσωρινά απομάκρυνε τον Μαρσέλο Μπιέλσα από τη θέση του προπονητή. Η αλλαγή αυτή είχε θετικό αντίκτυπο στους παίκτες που κατάφεραν να κερδίσουν εκτός έδρας την ισχυρή Λυών, στην έδρα τους νίκησαν τη Τουλούζ και ανέβηκαν στην κατάταξη στην 17η θέση, δηλαδή, δεν βρίσκονται πλέον στη ζώνη υποβιβασμού.

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ είναι ισχυρή, όπως και πριν, αλλά ο καθένας μπορεί να πέσει, ακόμα και η πιο δυνατή ομάδα. Τώρα οι Παριζιάνοι δεν σκέφτονται περισσότερο για το πώς να νικήσουν τη Λιλ, αλλά για το πώς απλά να νικήσουν τον αντίπαλο που απέκτησε φόρμα. Η Λίλ έχει αλλάξει, μάλλον τα «σκυλιά» δεν πρέπει να υπολογίζουν τους βαθμούς στο Παρίσι, αλλά μπορούν να δοκιμάσουν να δώσουν μάχη στον ηγέτη, ο οποίος έχει καθίσει ελαφρώς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη της Λιλ με χάντικαπ +3 με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *