The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Γκινγκάμπ: πρόβλεψη για τον αγώνα

PSG-09.01

Λιγκ Καπ Γαλλίας – Προημιτελικός

Παρκ ντε Πρενς, Παρίσι

Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2019, 10:05 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο των προημιτελικών του Λιγκ Καπ Γαλλίας η ΠΣΖ θα φιλοξενεί την Γκινγκάμπ στην έδρα της. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν ήδη καταφέρει να παίξουν από έναν αγώνα στο νέο έτος, τόσο οι Παριζιάνοι όσο και η Γκινγκάμπ κέρδισαν τα παιχνίδια τους, μπορούμε να πούμε ότι οι αντίπαλοι έρχονται για το επερχόμενο παιχνίδι σε καλή διάθεση. Οι εταιρείες στοιχημάτων στην επιλογή του φαβορί της επερχόμενης συνάντησης δεν αμφέβαλαν ούτε για μια στιγμή, η ΠΣΖ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, κάτι που σίγουρα θα επιβεβαιωθεί στην πράξη.

Καλή φόρμα

Η ΠΣΖ ολοκλήρωσε το έτος 2018 με τρεις νίκες, αρχικά οι “κόκκινο-μπλε” νίκησαν με μεγάλο σκορ τον Κόκκινο Αστέρα στον έκτο γύρο του Champions League και πήραν την πρώτη θέση στον όμιλό τους. Στη συνέχεια οι Παριζιάνοι κέρδισαν την Ορλεάνη 2:1 και τη Ναντ 1:0. Στο Κύπελλο Γαλλίας η ΠΣΖ κέρδισαν την Ποντίβι 4:0 εκτός έδρας. Στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος Γαλλίας η ΠΣΖ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 47 βαθμούς στο ενεργητικό, που είναι 13 βαθμοί περισσότερο από τον πλησιέστερο διώκτη, τη Λιλ.

Θετική διάθεση

Η Γκινγκάμπ κατέστρεψε το πρώτο μέρος της σεζόν, αλλά στους δύο τελευταίους αγώνες οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κερδίσουν πρώτα τη Νις στο Λιγκ Καπ και, στη συνέχεια, τη Μονακό στην Λιγκ 1. Η Γκινγκάμπ ξεκινήσει τη χρονιά επίσης με νίκη, στο Κύπελλο της Γαλλίας η ομάδα επικράτησε της Σταντ Ποντίβι 4:2. Στην κατάταξη της Λιγκ 1 η Γκινγκάμπ βρίσκεται στην 20η θέση με 11 βαθμούς στο ενεργητικό.

Πρόβλεψη

Η Γκινγκάμπ πέτυχε καλή φόρμα, ωστόσο αυτή η ομάδα δεν θα είναι σε θέση να ανταγωνιστεί με τη σημερινή πρωταθλήτρια, ειδικά επειδή ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Παρκ ντε Πρενς. Σε αυτό το ζευγάρι αξίζει να ποντάρετε σε μεγάλη νίκη των Παριζιάνων, η ΠΣΖ θα προσπαθήσει να ευχαριστήσει το κοινό της στον πρώτο αγώνα του νέου έτους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της ΠΣΖ με χάντικαπ -1,75 με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *