The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

PSG-AtleticoMadrid-30.07

Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών

Εθνικό Στάδιο της Σιγκαπούρης

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018, 2:35 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του επόμενου αγώνα του Διεθνές Κυπέλλου Πρωταθλητριών η ΠΣΖ θα παίξει με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο γήπεδο της Σιγκαπούρης. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων δεν βλέπουν το ξεκάθαρο φαβορί, θεωρώντας ότι οι αντίπαλοι είναι περίπου ίσοι μεταξύ τους, αλλά αξίζει την προσοχή το γεγονός ότι τα αποτελέσματα των Παριζιάνων στο ΔΚΠ είναι αδύναμα, ενώ η Ατλέτικο το μοναδικό της αγώνα στο τουρνουά πραγματοποίησε σε καλό επίπεδο.

Τρίτος αγώνας

Η ΠΣΖ κατάφερε ήδη να διεξάγει δύο συναντήσεις στο πλαίσιο του Διεθνούς Κυπέλλου Πρωταθλητών. Πρώτα στις 21 Ιουλίου οι “κόκκινο-μπλε” έχασαν από τη Μπάγερν 1:3, αν και ήταν οι πρώτοι που προηγήθηκαν σε εκείνο το παιχνίδι. Στη συνέχεια η Παρί Σεν Ζερμέν δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα με την επίθεση της Άρσεναλ, οι «κανονιέρηδες» πέντε φορές σκόραραν στο δίχτυο του αντιπάλου, η ενδεκάδα του Τουχέλ απάντησε μόνο με ένα. Με τον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης οι “κόκκινο-μπλε” ολοκληρώνουν την παρουσία τους στο ΔΚΠ, ήδη στις 4 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί η μονομαχία για το Σούπερ Καπ της Γαλλίας ενάντια στη Μονακό.

Δεύτερο παιχνίδι

Το πρωτάθλημα της Ισπανίας ξεκινά δύο εβδομάδες αργότερα από το γαλλικό πρωτάθλημα, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι «στρωματάδες» άρχισαν να προετοιμάζονται για τη σεζόν αργότερα από την πρωταθλήτρια της Γαλλίας. Οι “ερυθρόλευκοι” έπαιξαν μέχρι στιγμής μόνο ένα αγώνα στο ΔΚΠ εναντίον της Άρσεναλ. Ο βασικός χρόνος έληξε με σκορ 1:1, τα γκολ είναι στο λογαριασμό των Vietto και του Smith Rove, στα πέναλτι οι Ισπανοί ήταν πιο δυνατοί.

Πρόβλεψη

Η σύνθεση της Παρί Σεν Ζερμέν στον αγώνα με την Ατλέτικο θα μοιάζει περισσότερο με τη βασική σε σχέση με το ματς με την Άρσεναλ, αλλά ο Σιμεόνε έχει τέλεια χτισμένη την αλληλοαλλαγή, κάθε παίκτης ξέρει τον ελιγμό του, η έλλειψη των ηγετών για τη Ατλέτικο δεν είναι τόσο κρίσιμη, όπως για άλλους μεγιστάνες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Ατλέτικο Μαδρίτης δε θα χάσει με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *