The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Ανζέ: προγνωστικά για στοίχημα

ПСЖ-Анже-15.10

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γαλλία. Παρίσι. Στάδιο Parc des Princes

Ο εναρκτήριος αγώνας του δέκατου γύρου της Ligue 1 Γαλλίας θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι, όπου ο βασικός διεκδικητής του τίτλου η ΠΣΖ θα δοκιμάσει την αντοχή της Ανζέ

ΠΣΖ

Την προηγούμενη αγωνιστική η ΠΣΖ έχασε απρόσμενα 0:2 από τη Ρεν. Αλλά εξακολουθεί να προηγείται στο βαθμολογικό πίνακα με 24 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 22:9 και έξι βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη θέση. Αφού πριν από αυτήν την αποτυχία οι παίκτες του Ποκετίνο, καθαρά επικράτησαν καθαρά επί των Κλέρμοντ (4:0), Λυών (2:1), Μετς (2:1) και Μονπελιέ (2:0).

Ανζέ

Η τέταρτη θέση, 16 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 14:9 – για τους μέτριους παίκτες της Ανζέ  είναι ένας πολύ σοβαρός δείκτης. Πρόσφατα κιόλας η ομάδα είχε ένα ανεπιτυχές σερί σε μονομαχίες με Μπρεστ (1:1), Ναντ (1:4), Μαρσέλ (0:0) και Τρουά (1:1). Διακόπηκε λίγο πριν τη διεθνή παύση, με νίκη 3-2 επί της Μετς.

Πρόβλεψη

Η Ανζέ ήταν πάντα ένας πολύ βολικός αντίπαλος για την ΠΣΖ, σε όποια κατάσταση και αν βρίσκονται οι ομάδες. Και τώρα προβλέπω ένα ήρεμο τρίποντο για τους γηπεδούχους με διαφορά τουλάχιστον δύο γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: νίκη της ΠΣΖ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *