The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ (Γαλλία) εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία): Πρόβλεψη για τον αγώνα

ПСЖ-МанчестерЮнайтед-20.10b

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Η – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γαλλία. Παρίσι. Στάδιο Parc-des-Princes

Το αποκορύφωμα του πρώτου γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι ο αγώνας μεταξύ ΠΣΖ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παρί Σεν Ζερμέν

Η προηγούμενη σεζόν της ΠΣΖ τελείωσε στον τελικό του Champions League, όπου οι Παριζιάνοι ήταν ελάχιστα πίσω από την Μπάγερν Μονάχου (0:1). Επιπλέον, σχεδόν χωρίς ταλάντευση, οι κουρασμένοι παίκτες του Τουχέλ ξεκίνησαν στη Λιγκ 1 με δύο ήττες. Μετά από αυτό, διορθώθηκαν με πέντε νίκες στη σειρά με συνολικό σκορ 16:1, χάρη σ’ αυτό γρήγορα ηγήθηκαν της κατάταξης.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι αγώνες με τη συμμετοχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετατρέπονται τακτικά σε αφθονία των γκολ. Εάν εκτός έδρας οι κάτοχοι των χάλκινων μεταλλίων της Premier League νίκησαν 3:2 την Μπράιτον και 3:1 τη Νιουκάσλ, εντός έδρας ηττήθηκαν οδυνηρά 1:3 από την Κρίσταλ Πάλας και 1:6 από τη Τότεναμ. Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να πούμε ότι οι «Κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται σε βέλτιστη κατάσταση.

Πρόβλεψη

Γι’ αυτό δεν πιστεύω απολύτως στην αίσθηση αυτής της αντιπαράθεσης. Η σημερινή ΠΣΖ είναι σε θέση να νικήσει εύκολα σχεδόν οποιονδήποτε αντίπαλο, ειδικά έναν τόσο προβληματικό όσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της ΠΣΖ με απόδοση 1,65.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *