The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΒ Αϊντχόφεν εναντίον Βασιλεία: πρόβλεψη για τον αγώνα πρόβλεψη αγώνα

018-PSVEindhoven-FCBasel-23.07

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Δεύτερος προκριματικός γύρος – Φάση 1 από 2

Στάδιο Φίλιπς

Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

ΠΣΒ Αϊντχόφεν

Η ΠΣΒ Αϊντχόφεν θεωρείται ένας από τους ισχυρότερους συλλόγους στις Κάτω Χώρες, ο οποίος έχει κερδίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ το 1988 (Κύπελλο Πρωταθλητριών της Ευρώπης). Στο εθνικό πρωτάθλημα η Αϊντχόφεν κέρδισε το εθνικό πρωτάθλημα 24 φορές. Αλλά την περασμένη σεζόν οι παίκτες έπρεπε να ικανοποιηθούν μόνο με αργυρά μετάλλια, καθώς και ο σύλλογος ολοκλήρωσε τις επιδόσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ στη φάση των ομίλων. Η ΠΣΒ Αϊντχόφεν δεν έκανε την καλύτερη προετοιμασία για τη νέα σεζόν, έχοντας καταφέρει να κερδίσει μόνο 1 από τους τέσσερις αγώνες, ένα άλλο παιχνίδι έληξε με ισοπαλία. Στην τελευταία συνάντηση η ομάδα έχασε από τους παίκτες του γερμανικού Βόλφσμπουργκ με σκορ 0:2.

Βασιλεία

Η Βασιλεία είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο ονομαστούς συλλόγους στην Ελβετία, ο οποίος στην ιστορία του έχει κερδίσει ένα σωρό τροπαίων, 20 φορές έχει γίνει πρωταθλήτρια της χώρας και 13 φορές έχει κερδίσει το εθνικό κύπελλο. Στην ευρωπαϊκή σκηνή η ομάδα έχει επίσης υψηλό κύρος, το καλύτερο αποτέλεσμα της ελβετικής ομάδας είναι η πρόκριση στο ημιτελικό του Europa League το 2012-2013. Την περασμένη σεζόν η Βασιλεία τερμάτισε δεύτερη στη Σούπερ Λιγκ, 20 βαθμούς πίσω από την Γιανγκ Μπόις στην πρώτη θέση. Το καλοκαίρι η ομάδα έπαιξε 5 φιλικούς αγώνες, στους οποίους έχασε 4 νίκες, χάνοντας μόνο τον τελευταίο αγώνα από τη γερμανική Στουτγκάρδη (2:3). Γκολ  από τους Ελβετούς σκόραρε ο Ricky Van Wolfswinkel και ένα άλλο γκολ οι Γερμανοί έκοψαν οι ίδιοι στο τέρμα τους.

Πρόβλεψη

Το φαβορί του πρώτου αγώνα είναι οι Ολλανδοί. Η ΠΣΒ Αϊντχόφεν παίζει πολύ ισχυρότερά εντός έδρας, και η ίδια η ομάδα φαίνεται πιο ισχυρή από την Ελβετία, οπότε δεν πρέπει να υπάρχουν πρόβλημα για τους παίκτες της Αϊντχόφεν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της ΠΣΒ Αϊντχόφεν.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *