The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόγνωση και το στοίχημα για τον αγώνα Χιλή εναντίον Γερμανία

Chile-Germany-02.07

Κύπελλο Συνομοσπονδιών Τελικός

Κυριακή, 2 Ιουλίου, 9:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Stadion Krestovskyi

Την ερχόμενη Κυριακή η Αγία Πετρούπολη θα φιλοξενεί τον τελικό του Κύπελλο Συνομοσπονδιών, στον οποίο θα αγωνιστούν εθνικές της Χιλής και της Γερμανίας. Όχι πολύ καιρό πριν οι ομάδες αυτές συναντήθηκαν στη φάση των ομίλων, αλλά τότε όλα έληξαν με ισοπαλία 1:1, η οποία ικανοποίησε και τις δύο πλευρές, γιατί ο αγώνας ήταν σχεδόν ίσιος. Στην περίπτωση αυτή οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στη γερμανική πλευρά, αλλά την ίδια στιγμή κανείς δεν τολμά να υποτιμήσει τους Χιλιανούς.

Έφτασαν μόνο για να κερδίσουν

Η εθνική της Χιλής ήρθε στο τρέχοντα Κύπελλο Συνομοσπονδιών για να αγωνιστεί σοβαρά για το διάσημο τρόπαιο. Στο δυναμικό της η ομάδα του Χουάν Αντόνιο Πίτσι δεν είναι πολύ πίσω από το μέλλον αντίπαλο, γιατί στη σύνθεσή της παίζουν επίσης πολλά αστέρια της παγκόσμιας κλίμακας. Τη φάση των ομίλων οι Χιλιανοί κατάφεραν να περάσουν αήττητοι, αλλά πήραν μόνο τη δεύτερη θέση, αφήνοντας τους Γερμανούς να περάσουν μπροστά. Στη συνέχεια στα ημιτελικά έπαιξαν ένα πραγματικό δράμα με την Πορτογαλία, η οποία δεν περιορίστηκε με αγωνιστικό χρόνο και την παράταση, γι’ αυτό τη μοίρα του εισιτηρίου στο τελικό αποφάσισε η σειρά των πέναλτι, όπου η ενδεκάδα της  Νότιας Αμερικής είναι ακαταμάχητη.

Η νεολαία δεν αποτυγχάνει

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για τη Γερμανία το σημερινό τουρνουά τρέχει με μεγάλη επιτυχία και αυτό παρά το γεγονός ότι στη Ρωσία έφτασε όχι η ισχυρότερη σύνθεση. Ο Γιοαχίμ Λεβ αποφάσισε σε σοβαρό επίπεδο να δοκιμάσει τους νέους παίκτες για να γνωρίζει ποιον μπορεί να υπολογίζει σε ένα χρόνο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Προς το παρόν αυτό το πείραμα πλήρως ανταποκρίνεται στις προσδοκίες, γιατί οι Γερμανοί στην αρχή με αυτοπεποίθηση κατέκτησαν την πρώτη θέση στον όμιλό τους, μετά στα ημιτελικά δεν έχουν αφήσει καμία ευκαιρία για το Μεξικό, νικώντας με σκορ 4:1.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι ευχαριστημένοι με τις επιδόσεις τους σε αυτό το τουρνουά, και ως εκ τούτου είναι πολύ λογικό ότι έχουν φτάσει στον τελικό, στον οποίο θα αγωνιστούν για το τρόπαιο. Από την επερχόμενη αναμέτρηση πρέπει να περιμένουμε σκοραρισμένα γκολ, καθώς καμία από αυτές τις ομάδες δεν επικεντρώνεται στην άμυνα, το γεγονός σαφώς αποδεδειγμένο από την προηγούμενη τους συνάντηση. Ως εκ τούτου, η πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1.8 .


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *