The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόγνωση για Μπαρτσελόνα – Ρεάλ στις 2.04.2016

Barca---Real-02

Αναμφίβολα, η διακόσμηση του Σαββατοκύριακου αυτού, όχι μόνο στην Ισπανία αλλά και στην Ευρώπη θα είναι η λεγόμενη El Clásico, η οποία θα λάβει χώρα στις 2 Απριλίου στο γήπεδο «Καμπ Νόου», όπου η Μπαρτσελόνα θα υποδεχτεί το μανιώδη εχθρό της τη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα καταφέρουν οι “μερένχες” να εκδικηθούν για την ταπεινωτική ήττα στον πρώτο γύρο;

Προσφέρουμε τα προγνωστικά για τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης στις 2 Απριλίου, ο οποίος σαφώς θα προκαλέσει πρωτοφανή άνθηση σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων.

Βαρκελώνη

Μετά από τους 30 γύρους η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έχει ισχυρό προβάδισμα στο πρωτάθλημα της Ισπανίας. Με 76 πόντους η Μπάρτσα έφυγε μακριά από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή της (Ατλέτικο) για 9 πόντους. Η απόσταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι 10 πόντους. Όλα δείχνουν ότι η καταλανική ομάδα (αν δεν χαλαρώσει) θα πάρει ένα άλλο τρόπαιο της Πρέμιερ Λιγκ.

Κατά τους τελευταίους πέντε αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος η Βαρκελώνη επιτέλους έχασε πόντους. Μετά από τις τέσσερις νίκες στον προηγούμενο γύρο δεν κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας τη Βιγιαρεάλ. Η μονομαχία έληξε με σκορ 2:2. Πριν από αυτό για τελευταία φορά η «μπλαουγκράνα» έχασε πόντους στη Πρέμιερ Λιγκ στις 2 Ιανουαρίου 2016. Ήταν επίσης ισοπαλία εκτός έδρας με την Εσπανιόλ.

Κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος η ομάδα έδειξε μια τρελή απόδοση, πετυχαίνοντας 19 και τρώγοντας μόνο 4 γκολ. Την τελευταία φορά, όταν οι “Καταλανοί» δεν κατάφεραν να σκοράρουν ούτε ένα γκολ, ήταν ακριβώς στον αγώνα με την Εσπανιόλ.

Εντός έδρας η Barca φαίνεται ανίκητη: για 24 συνεχόμενα παιχνίδια δεν χάνει. Και ισοπαλία σε αυτό το διάστημα υπήρχε μόνο μία. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια στο δικό της γήπεδο η Βαρκελώνη μόνο μια φορά σκόραρε λιγότερα από 3 γκολ. Αλλά η ομάδα έπαιξε στο μηδέν μόνο δύο φορές.

Ρεάλ Μαδρίτης

Η ομάδα της Μαδρίτης πριν από το 31ο γύρο βρίσκεται στην τρίτη θέση με 66 πόντους, όπως ειπώθηκε πιο πάνω, είναι πίσω από τον κύριο αντίπαλο κατά 10 μονάδες. Αν οι “μερένχες” σκοπεύουν να νικήσουν στην Πρέμιερ Λιγκ, σ’ αυτό το παιχνίδι οπωσδήποτε πρέπει να κερδίσουν.

Στους τελευταίους πέντε αγώνες του εθνικού πρωταθλήματος η ενδεκάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, μετά την ήττα στο ντέρμπι από την Ατλέτικο Μαδρίτης, δεν έχασε πλέον ούτε ένα πόντο. Στον προηγούμενο γύρο η “Royal Club” στο δικό της γήπεδο δέχτηκε τη Σεβίλλη και τη νίκησε με σκορ 4:0.

Για την αναφερόμενη χρονική περίοδο η αποτελεσματικότητα της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ως εξής: 16 φορές σκόραρε εναντίον 4 που δέχτηκε. Η άμυνα της Μαδρίτης δε φαίνεται επίσης αδιάβατη, διότι μόνο μία φορά σε πέντε παιχνίδια έπαιξε στο μηδέν.

Κατά τα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια η “Royal Club” έχασε πόντους μόνο μία φορά, παίζοντας με τη Μάλαγα 1:1. Σε έξι εκτός έδρας παιχνίδια στη σειρά η ενδεκάδα του Ζιντάν πάντα σκοράρει. Ωστόσο, και χάνει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι.

Μπαρτσελόνα Ρεάλ Μαδρίτης: Τα στατιστικά των ατομικών συναντήσεων

Κατά τα τελευταία 5 προσωπικά παιχνίδια το πλεονέκτημα έχει η καταλανική ομάδα. Η Μπάρτσα κέρδισε τρεις φορές, και τις δύο φορές πιο δυνατή ήταν η Μαδρίτη. Την τελευταία φορά στα πλαίσια του ισπανικού πρωταθλήματος οι ομάδες έπαιξαν ισοπαλία τον Οκτώβριο του 2012. Οι αντίπαλοι παίζουν ως επί το πλείστον αποτελεσματικά. Σε οκτώ παιχνίδια στη σειρά είχαμε Over 2,5. Να υπενθυμίσουμε ότι στο 1ο γύρο η Μπάρτσα κέρδισε          το Σαντιάγκο Μπερναμπέου ​​4:0.

Αποσπάσματα των bookmakers

Φανερό φαβορί της συνάντησης είναι η Βαρκελώνη. Στη νίκη των γηπεδούχων οι bookmakers προσφέρουν στοίχημα με κέρδος 1,55. Στο ρεβάνς της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρεται κέρδος 5,00. Δεν αμφιβάλλουν τα πρακτορεία των στοιχημάτων ότι οι αντίπαλοι θα υποστηρίξουν την παράδοση και θα σκοράρουν και οι δύο τουλάχιστον τρία γκολ. Για το Over 2.5 δίνεται κέρδος 1,36.

Δεν είναι μυστικό ότι η τρέχουσα σεζόν δεν είναι ό,τι καλύτερο για την ομάδα της Μαδρίτης. Ο τίτλος του πρωταθλητή εξαφανίζεται, αποκλεισμός από το ισπανικό πρωτάθλημα, το Champions League δεν είναι ένα σίγουρο. Θα πρέπει με κάποιο τρόπο να ακουστεί. Και να την η ευκαιρία. Τη Μπάρσα περιμένει ένας δύσκολος αγώνας με την Ατλέτικο Μαδρίτης, και πολύ πιθανό ότι δεν παίζει με τη μαχητική της σύνθεση. Δεν είναι αυτό μια ευκαιρία για την Ρεάλ Μαδρίτης;


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *