The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη του αγώνα Χόφενχαϊμ εναντίον Βόλφσμπουργκ

Hoffenheim-Wolfsburg-10.03

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ράιν-Νέκαρ Αρένα

Χόφενχαϊμ

Παρά όλα τα προβλήματα και την αστάθεια τους αυτή τη σεζόν, οι γηπεδούχοι σε αυτόν τον αγώνα είναι ξεκάθαρο φαβορί. Η Χόφενχαϊμ είναι πολύ ανώτερη από τους «λύκους» στην τάξη και στην έδρας της πρέπει να κερδίσει. Αυτή τη στιγμή η ενδεκάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν αγωνίζεται για την πρόκριση στη ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων, και στον αγώνα ενάντια σε μια από τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος θα παίξει αποκλειστικά για να κερδίσει. Από τις σοβαρές απώλειες του προσωπικού μπορεί να σημειωθεί μόνο ο τραυματισμός του Κερέμ Ντεμιρμπάι, αλλά αυτή τη σεζόν έχει συμμετάσχει μόλις σε 15 παιχνίδια από τα 25. Στην έδρα της η Χόφενχαϊμ έπαιξε αρκετά καλά: σε 12 αγώνες σημείωσε 6 νίκες.

Βόλφσμπουργκ

Η Βόλφσμπουργκ σαφώς είναι ομάδα πιο κάτω στο επίπεδο, γεγονός που επιβεβαιώνει από τη θέση της στην κατάταξη. Αυτή τη στιγμή οι «λύκοι» αγωνίζονται για επιβίωση, βρισκόμενοι κοντά στη ζώνη υποβιβασμού. Για αρκετό καιρό η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει, ενώ στους τελευταίους τρεις γύρους έχασε τέσσερις φορές. Εκτός έδρας η Βόλφσμπουργκ αυτή τη σεζόν δεν χάνει και τόσο συχνά, αλλά παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, κάθε τρίτο εκτός έδρας παιχνίδια. Όχι πολύ καιρό πριν οι «λύκοι» έχασαν εκτός έδρας από τους άμεσους ανταγωνιστές για την επιβίωση τη Βέρντερ Βρέμης και τη Κολωνία. Η ομάδα έχει πολλούς τραυματισμένους. Η εμφάνιση αμέσως μερικούς παικτών της κύριας σύνθεσης είναι αμφισβητήσιμη.

Πρόβλεψη

Προς το παρόν η  Χόφενχαϊμ είναι ισχυρότερη από τους «λύκους». Η διαφορά στην τάξη και ο παράγοντας της έδρας είναι τέλειος συνδυασμός για τη νίκη. Η πρόβλεψή μου είναι η νίκη των γηπεδούχων.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *