The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη του αγώνα Νις εναντίον Λυών

Nice-Lyon-26.11

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 26 Νοεμβρίου, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Allianz Ριβιερά

Προτεινόμενο στοίχημα: προσωπικό over της Λυών (1,5) με απόδοση 1,82

Η Λυών δείχνει λαμπρό παιχνίδι από την αρχή της σεζόν, έχει υπέστη σε όλες τις διοργανώσεις μόνο μία ήττα από την ΠΣΖ, αλλά αυτή τη στιγμή όχι κάθε σύλλογος στην Ευρώπη θα είναι σε θέση να αντισταθεί ως ίσιος στους Παριζιάνους. Τα «λιοντάρια» αυτή τη στιγμή καταλαμβάνουν την τρίτη θέση στο εγχώριο πρωτάθλημα, αλλά η διαφορά από τη Μονακό είναι μόλις τρεις βαθμούς και να υποθέσω ότι με τους Monegasques θα διεξάγεται η κύρια μάχη για τη δεύτερη θέση στο τέλος της σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λυών είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές ομάδες του πρωταθλήματος, σημειώνοντας κατά μέσο όρο 2,4 γκολ ανά παιχνίδι. Αν κοιτάξετε τα στατιστικά στοιχεία, λιγότερα από δύο γκολ στο ενεργητικό των “υφαντριών” καταγράφηκαν μόνο μία φορά στις τελευταίες εννέα συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν. Αυτή την εβδομάδα η ενδεκάδα του Μπρουνό Ζενεσιό χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα νίκησε συντριπτικά τον Απόλλωνα στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού κυπέλλου, στέλνοντας τέσσερα αναπάντητα γκολ στον αντίπαλο. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Λυών δεν έχει προβλήματα με τη σύνθεση και όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για τον επερχόμενο αγώνα.

Νις

Όσο για τη Νις, η ομάδα σαφώς δεν αντέχει τον αγώνα σε δύο μέτωπα. Στο Γιουρόπα Λιγκ η ενδεκάδα του Φαβρ κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα πλέι-οφ, αλλά στο εγχώριο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού, αν και η πυκνότητα στη μέση είναι αρκετά υψηλή, αλλά το γεγονός παραμένει ως έχει. Στους τελευταίους αγώνες η Νις κατάφερε να ισιώσει ελαφρώς το παιχνίδι της, διακόπτοντας επιτέλους τη σειρά των έξι αγώνων με ήττες. Ωστόσο, στους αντιπάλους υπήρχαν ομάδες αρκετά μέτριου επιπέδου. Δεν βελτιώνει τη θέση των “αετών” πριν από την επερχόμενη συνάντηση η απουσία του βασικού μέσου Saint-Maximin, ο οποίος θεραπεύει τον τραυματισμό του ισχίου.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες μεσοβδόμαδα έπαιξαν αγώνες τους στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά η Λυών είχε σοβαρή αλλαγή στο προσωπικό, γι’ αυτό οι παίκτες της βάσης των «λιονταριών» θα είναι καλύτερα προετοιμασμένοι σωματικά για αυτή την αναμέτρηση. Και η τρέχουσα αγωνιστική φόρμα αυτή τη στιγμή είναι σαφώς στην πλευρά των φιλοξενούμενων, οι οποίοι, χάρη στις εξαιρετικές ενέργειες πρώτα απ’ όλα στην επίθεση, επιτυγχάνουν το θετικό αποτέλεσμα. Εν όψει των ανωτέρω, θεωρώ ότι τα «λιοντάρια» θα έχουν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν στη Νις, έτσι νομίζω ότι η Λυών θα είναι σε θέση τουλάχιστον δύο φορές να στενοχωρήσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *