The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη του αγώνα Μονακό εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν

Monaco-PSG-26.11

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 26 Νοεμβρίου, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Λουί Β΄

Ο κεντρικός αγώνας του 14ου γύρου του γαλλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί μεταξύ Μονακό και ΠΣΖ. Σε αυτό το ζευγάρι οι Παριζιάνοι είναι ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, και είναι δύσκολο να αμφισβητήσει κανείς τη γραμμή πονταρίσματος με δεδομένη την τρέχουσα φόρμα των μελλοντικών αντιπάλων και την ικανότητα του ανθρώπινου δυναμικού τους. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες μεσοβδόμαδα έπαιξαν στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά με πολύ διαφορετικό τρόπο: η ΠΣΖ νίκησε τη Σέλτικ 7:1, ενώ η Μονακό στην έδρα της ήταν ασθενέστερη από την ΡΜ Λειψίας, χάνοντας με σκορ 1:4.

Συγκέντρωση στην Λιγκ 1

Η Μονακό αποκλείεται από το Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα του Ζαρντίμ δεν έχει καν ευκαιρία να πιαστεί από την τρίτη θέση στον όμιλό της, η οποία δίνει το δικαίωμα να συνεχίσει τις εμφανίσεις στο Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα επικεντρωθούν πλέον αποκλειστικά στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά στην αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν αυτό σίγουρα δε θα βοηθήσει τους μελλοντικούς γηπεδούχους.

Στην κορυφή

Η ΠΣΖ δείχνει απλά εκπληκτικό ποδόσφαιρο, αυτή η ενδεκάδα παίζει δυνατά όσο εντός, τόσο και εκτός έδρα της. Στο βαθμολογικό πίνακα της Λιγκ 1 οι Παριζιάνοι βρίσκονται στην πρώτη θέση, στο ενεργητικό των μελλοντικών φιλοξενουμένων είναι 35 βαθμοί, έχουν 6 βαθμούς περισσότερο από τους σημερινούς πρωταθλητές της Γαλλίας. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια οι “κόκκινο-μπλε” μόνο κέρδιζαν, σκόραραν 24 γκολ σε αυτή την περίοδο και μόνο 2 έχασαν.

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ απόκτησε αξιοσημείωτη φόρμα, η ομάδα του Ουνάι Εμέρι ταξιδεύει στο νότο της Γαλλίας αποκλειστικά για να κερδίσει τους τρεις βαθμούς. Προς το παρόν είναι εντελώς ασαφές χάρη σε τι η Μονακό θα είναι σε θέση να ανταγωνιστεί με τους Παριζιάνους και να μην χάσει τον επερχόμενο αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της ΠΣΖ με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *