The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη του αγώνα Μαρσέιγ εναντίον Λιλ

Marseille-Lille-21.04

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Στάδιο Βελοντρόμ

Σάββατο, 21 Απριλίου 2018, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μαρσέιγ

Την περασμένη εβδομάδα οι «Νότιοι» πέτυχαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στο Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας νικήσει συντριπτικά στην έδρα τους τη ΡΜ Λειψίας με σκορ 5:2, κι έτσι πήραν εισιτήριο στον ημιτελικό του τουρνουά. Όλα αυτά, βέβαια, είναι ωραία, αλλά ο Rudi Garcia και τα αγόρια του σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάνε το εθνικό πρωτάθλημα, όπου εξακολουθούν να αγωνίζονται για τη θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λυών, με την οποία έχουν ίδιο αριθμό βαθμών, δηλαδή, 66.

Λιλ

«Τα σκυλιά» ακόμα στις αρχές της δεκαετίας του 2000 έγιναν πρωταθλητές της Λιγκ 1 και μόλις 4 χρόνια πριν ήταν ανάμεσα στις τρεις ισχυρότερες ομάδες στη χώρα, αλλά τώρα γι’ αυτούς ήρθε σκοτεινή εποχή, και βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού με 29 βαθμούς, ενώ για τη σωτήρια 17η θέση θέλουν μόνο 1 βαθμό, αλλά η Τουλούζ, η οποία κατέχει αυτή τη θέση, έχει έναν αγώνα στο χέρι.

Πρόβλεψη

Στο πρώτο μισό της σεζόν στο «Stud Pierre Muar» καταγράφηκε νίκη των «Νότιων» με ελάχιστο σκορ 0:1, αλλά αν είναι σε θέση να κερδίσουν και πάλι τους τρεις βαθμούς; Και οι δύο ομάδες έχουν κίνητρο, μία χρειάζεται τη θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η άλλη πρέπει να διατηρήσει τη θέση στο πρωτάθλημα, αλλά η τελευταία μάλλον δεν πρέπει να ελπίζει στην επιτυχία, γιατί διαφορά στην τάξη είναι προφανής, επιπλέον οι «δράκοι» παίζουν απαίσια εκτός έδρας, ενώ η Μαρσέιγ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες εντός έδρας παιχνιδιού στη Λιγκ 1. Με βάση όλα τα παραπάνω προτείνω να στοιχηματίσετε στην πειστική νίκη των «Νότιων» με χάντικαπ (-1.5).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *