The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη του αγώνα Λυών εναντίον Βιγιαρεάλ

Lyon-Villarreal-15.02

Γιουρόπα Λιγκ, γύρος των 32 – Φάση 1 από 2

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, 10:05 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ

Ο πρώτος γύρος των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ μας χάρισε μια πολύ συναρπαστική αναμέτρηση: η τέταρτη ομάδα της Γαλλίας θα παίξει εναντίον της πέμπτης ομάδας της Ισπανίας. Και οι δύο ομάδες παλεύουν στα εθνικά τους πρωταθλήματα για την πρόκριση στη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα προσεγγίσουν με κάθε σοβαρότητα τους αγώνες του δεύτερου πιο διάσημου τουρνουά της ηπείρου.

Την Κυριακή στον αγώνα του επόμενου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας η Λυών φιλοξένησε τη Ρεν. Τα «παιδιά» προκάλεσαν τρεις φορές περισσότερα σουτ, ελέγχοντας την μπάλα το 66% του χρόνου, αλλά λόγω των αμυντικών παικτών το αποτέλεσμα ήταν πολύ καταθλιπτικό: ήττα 0:2. Επιπλέον, αυτή η ήττα ήταν η τρίτη στους τελευταίους τέσσερις αγώνες. Εκτός από τη Ρεν, η Λυών έχασε επίσης από τη Μονακό και την Μπορντό. Όμως η Λυών δεν ήταν χειρότερη στην ποιότητα του παιχνιδιού. Πιθανότατα, το θέμα είναι η απλή κακή τύχη, η οποία συμπληρώθηκε με ανεπιτυχείς επιδόσεις των μεμονωμένων παικτών. Δεν φαίνεται η ομάδα να αντιμετωπίζει συστηματική κρίση. Ως εκ τούτου σίγουρα δεν πρέπει να θάψετε την ομάδα στο κατώφλι της αναμέτρησης με το «κίτρινο υποβρύχιο».

Η Βιγιαρεάλ τον τελευταίο της αγώνα έπαιξε επίσης εντός έδρας, ελέγχοντας την μπάλα ακόμα περισσότερο από τη Λυών (70% του χρόνου), αλλά έχασε από την Βασκική Αλάσκα 1:2. Αυτή η ήττα ήταν δεύτερη συνεχόμενη για Βιγιαρεάλ. Δηλαδή, οι ομάδες βρίσκονται σε παρόμοια θέση: επιδεικνύοντας ένα καλό παιχνίδι καταφέρνουν να χάνουν.

Πρόβλεψη

Οι αναμετρήσεις με δύο παιχνίδια έχουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες. Στον πρώτο αγώνα οι ομάδες προτιμούν να παίζουν προσεκτικά, παρά να πάνε στην επίθεση, στερώντας τον εαυτό τους την ευκαιρία πρόκρισης ακόμα στον πρώτο αγώνα. Δεδομένου ότι τόσο η Λυών όσο και η Βιγιαρεάλ δεν είναι αντίθετες να κρατήσουν την μπάλα στην κατοχή, μπορούμε να περιμένουμε παχύρευστο παιχνίδι με αγώνα στο κέντρο του γηπέδου και όχι μεγάλη ποσότητα πιθανών ευκαιριών για γκολ. Το στοίχημα για το αποτέλεσμα του αγώνα είναι εξαιρετικά επικίνδυνο: παίζουν δύο εξίσου ίσες ομάδες, κάθε μία από τις οποίες μπορεί να σκοράρει, έτσι ώστε μπορεί να συμβεί οποιοδήποτε από τα τρία αποτελέσματα, ενώ πιθανότατα δε θα έχουμε πολλά γκολ. Ως εκ τούτου, προτείνω να δώσετε προσοχή στο σύνολο κάτω. Αυτή η επιλογή φαίνεται λογικότερη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 2.5 με απόδοση 1,97.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *