The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη του αγώνα Βαλένθια εναντίον Μπαρτσελόνα

Valencia-Barcelona-26.11

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 26 Νοεμβρίου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μεστάγια

Την Κυριακή στο στάδιο Μεστάγια θα πραγματοποιηθεί ο κεντρικός αγώνας του 13ου γύρου του πρωταθλήματος της Ισπανίας, όπου η τοπική Βαλένθια θα φιλοξενήσει την Καταλανική Μπαρτσελόνα.

Η Βαλένθια θεωρείται σήμερα η πιο σταθερή ομάδα του ισπανικού πρωταθλήματος. Μετά από τρεις ισοπαλίες στους εναρκτήριους γύρους οι “Λεβάντες” κατόρθωσαν να δώσουν μια εκπληκτική σειρά από 9 συνεχόμενες νίκες, 8 από τις οποίες ήταν στην Πριμέρα. Η νίκη στον τελευταίο γύρο πάνω από την Εσπανιόλ εκτός έδρας με σκορ 0:2 ενίσχυσε την ηγετική θέση των “νυχτερίδων”. Έτσι μετά από 12 γύρους στο ενεργητικό της Βαλένθια υπάρχουν 30 βαθμοί με διαφορά τερμάτων 32:11 και η δεύτερη θέση στην κατάταξη, όπου η διαφορά από τον ηγέτη είναι 4 μονάδες.

Με τη σειρά της η Μπαρτσελόνα, παρά το όχι καλύτερο αποτέλεσμα την τελευταία περίοδο, παίζει ακόμα χωρίς λάθη στο εθνικό πρωτάθλημα, στην ουσία χάρη σ’ αυτό και ηγείται την κατάταξη της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας. Στον τελευταίο γύρο η Μπαρτσελόνα νίκησε συντριπτικά τη Λεγανές εκτός έδρας, σημειώνοντας τρεις αναπάντητους στόχους. Ιδιαίτερα αξίζει να σημειωθεί το παιχνίδι του Μέσι αυτή τη σεζόν, στο λογαριασμό του οποίου υπάρχουν ήδη 12 γκολ και 3 ασίστ.

Πρόβλεψη

Τα τελευταία χρόνια στην προσωπική αναμέτρηση μεταξύ αυτών των ομάδων η νίκη ήταν συχνά στην Μπάρσα. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι την Τετάρτη η Μπαρτσελόνα εκτός έδρας στο Τορίνο απέτυχε να νικήσει την τοπική Γιουβέντους – 0:0. Από αυτή την άποψη η Βαλένθια κερδίζει, καθώς είχε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστεί για το σημαντικό παιχνίδι, και ο παράγοντας της έδρα παίζει αρκετά σημαντικό ρόλο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: και οι δύο θα σκοράρουν.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *