The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη στον αγώνα Ρεάλ Σοσιεδάδ εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης

RealSociedad-AtleticoMadrid-19.04

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Στάδιο Ανοέτα

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018, 8:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ρεάλ Σοσιεδάδ

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει μια ειλικρινά αδύναμη σεζόν, ίσως λόγω του γεγονότος ότι έπαιξε για λίγο παράλληλα και στο Γιουρόπα Λιγκ. Αλλά τώρα ακόμα και μέχρι τη ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων οι Βάσκοι είναι πολύ μακριά, οκτώ μονάδες χωρίζουν την ομάδα από την έκτη θέση. Φαίνεται να μην είναι πολύ, αλλά οι αντίπαλοι της Ρεάλ Σοσιεδάδ στον αγώνα για τη θέση στο Γιουρόπα Λιγκ είναι πολύ σοβαροί: Βιγιαρεάλ, Σεβίλλη, Θέλτα, Ζιρόνα. Όλοι αυτοί έχουν πολύ πιο σταθερή σεζόν από τους Βάσκους. Ναι, η Σοσιεδάδ κέρδισε τις δύο τελευταίες συναντήσεις, αλλά οι αντίπαλοι ήταν πιο αδύναμοι από τους “στρωματάδες”. Εντός έδρας σε αυτή τη σεζόν οι Βάσκοι παίζουν ασταθές και έχουν ήδη χάσει 6 φορές στην έδρα τους. Είναι πολύ πιθανό να υποστούν την έβδομη ήττα από την Ατλέτικο.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο δεν παίζει σύντομα ενάντια στην Άρσεναλ στο Γιουρόπα Λιγκ, πριν απ’ αυτό οι “στρωματάδες” θα παίξουν δύο ακόμα γύρους στο εθνικό πρωτάθλημα. Και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα, επειδή δεν χρειάζεται να φυλάξουν δυνάμεις για τον αγώνα ενάντια στους Βρετανούς. Τώρα μπορούν να επικεντρωθούν στο πρωτάθλημα, όπου η Ατλέτικο αγωνίζεται για τη δεύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Η διαφορά από την τρίτη θέση είναι μόλις λίγες μονάδες, δεν μπορεί να επιτραπεί κανέναν λάθος. Ο αντίπαλος της ενδεκάδας του Σιμεόνε σε αυτή τη συνάντηση δεν είναι ο ισχυρότερος και καθόλου σταθερός. 9 φορές αυτή τη σεζόν η Ατλέτικο έχει ήδη κερδίσει στο πρωτάθλημα εκτός έδρας, πιστεύω ότι σε αυτή τη συνάντηση θα μπορέσει να κερδίσει τη 10η νίκη εκτός έδρας στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Πρόβλεψη

Η στατιστική των προσωπικών συναντήσεων μεταξύ των αντιπάλων τα τελευταία χρόνια είναι στο πλευρό της Ατλέτικο. Σε πέντε τελευταίες αναμετρήσεις η Ατλέτικο ήταν πιο δυνατή από τον αντίπαλό της. Στο αγώνα του πρώτου γύρου αυτής της σεζόν οι “στρωματάδες” πάλι κέρδισαν. Νομίζω ότι οι Βάσκοι θα ηττηθούν και πάλι. Η πρόβλεψη είναι η νίκη των φιλοξενουμένων.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *