The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη και το στοίχημα για τον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Νάπολι

AtleticoMadrid-Napoli-01.08 (1)

Ποδόσφαιρο. Ευρώπη. Audi Cup. Ημιτελικός

01/08/2017 06:45 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Την Τρίτη, στο πλαίσιο των ημιτελικών του φιλικού τουρνουά Audi Cup συναντιούνται ισπανική Ατλέτικο και ιταλική Νάπολι. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται τώρα μόνο στο στάδιο της προετοιμασίας για την επίσημη έναρξη της σεζόν, γι’ αυτό είναι πολύ δύσκολο ακόμα να εκτιμηθεί η κατάστασή τους, η οποία είναι σίγουρα κάθε άλλο παρά ιδανική.

Έχουν διατηρήσει τους ηγέτες

Η Ατλέτικο σύμφωνα με τα αποτελέσματα του τελευταίου πρωταθλήματος κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο και μαζί με αυτό το απευθείας εισιτήριο για την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι, κατά τη διάρκεια των φιλικών οι Ισπανοί δεν χρειάζεται να κάνουν γρήγορα την προετοιμασία τους, αλλά σιγά-σιγά να αποκτάνε τη φόρμα τους αποσκοπώντας στο φθινόπωρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι προς το παρόν οι στρωματάδες με κάποιο τρόπο ως εκ θαύματος καταφέρνουν να κρατήσουν τους κύριους ηγέτες, αν και υπάρχει αρκετά μεγάλη ζήτηση σ’ αυτούς, και πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδο η κατάσταση μπορεί να αλλάξει. Μέχρι στιγμής η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε κατάφερε να παίξει μόνο ένα φιλικό με τη σεμνή Toluca, το οποίο έληξε με λευκή ισοπαλία.

Έπαιξε περισσότερα

Όσο για τη Νάπολι, το επερχόμενο παιχνίδι για αυτήν θα είναι ήδη πέμπτο στο πλαίσιο της τρέχουσας προετοιμασίας για τη σεζόν. Στις τέσσερις προηγούμενες συναντήσεις οι Ναπολιτάνοι με αυτοπεποίθηση νίκησαν την Anaun 17:0, Trento 7:0 και Κάπρι 4:1, επίσης συνέβη ακόμα και μία ισοπαλία με την Κιέβο 1:1. Ωστόσο, το επίπεδο αυτών των αντιπάλων δεν είναι εντυπωσιακό καθόλου, οπότε είναι πολύ νωρίς ακόμα για να εξαχθούν συμπεράσματα σχετικά με την ετοιμότητά τους για την έναρξη των επίσημων αγώνων. Πολύ σύντομα οι Ιταλοί θα παίξουν στο γύρο των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα πρέπει να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους για να προκριθούν στη φάση των ομίλων.

Πρόβλεψη

Σ’ αυτό το ζευγάρι των αντιπάλων δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, και αυτό δεν είναι περίεργο, αφού στη δύναμη και οι δύο ομάδες είναι περίπου ίσες. Αν και το στυλ του παιχνιδιού της Ατλέτικο και της Νάπολι είναι θεμελιωδώς διαφορετική και αυτό δίνει ελπίδα σε όλους μας να δούμε αποτελεσματική αναμέτρηση. Οπότε, η πρόβλεψη για τον αγώνα θα είναι: over 2,5 με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *