The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη και το στοίχημα για τον αγώνα Ρόσενμποργκ εναντίον Σέλτικ Γλασκώβης

Rosenborg(Nor)-Celtic(Sco)-02.08

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Τρίτος προκριματικός γύρος, Παιχνίδι 2

Τετάρτη, 2 Αυγούστου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Λέρκενταλ, Τρόντχαϊμ

Η Σέλτικ δεν μπόρεσε να νικήσει τη Ρόζενμποργκ στο πρώτο παιχνίδι αναμέτρησης, το σκορ του αγώνα ήταν ισοπαλία 0:0. Το δεύτερο παιχνίδι μεταξύ των πρωταθλητριών της Σκωτίας και της Νορβηγίας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στην έδρα των Νορβηγών. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τη Σέλτικ ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η Ρόζενμποργκ έχει μεγάλη διεθνή εμπειρία, εκτός αυτού, αυτή η ομάδα έχει σταθερή αγωνιστική πρακτική, η οποία θα πρέπει να βοηθήσει την ομάδα στον αγώνα με τους «Κέλτες».

Ηγέτες της Νορβηγίας

Η Ρόζενμποργκ μετά από 17 γύρους στο Πρωτάθλημα Νορβηγίας της σεζόν 2017 βρίσκεται στην πρώτη θέση. Στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 35 πόντους και πέντε βαθμούς χάντικαπ από τη δεύτερη στην κατάταξη Sarpsborg. Στους πέντε τελευταίους αγώνες η Ρόζενμποργκ σημείωσε τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, γεγονός που δείχνει την καλή φόρμα της ομάδας.

Χωρίς πρωτάθλημα

Σε αντίθεση με το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, το οποίο είναι σε πλήρη εξέλιξη, το πρωτάθλημα της Σκωτίας δεν έχει ακόμη ξεκινήσει, οπότε οι «Κέλτες» πρέπει να προετοιμάζονται για τους επίσημους αγώνες των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, παίζοντας φιλικά. Στις 29 Ιουλίου η Σέλτικ έπαιξε με τη Σάντερλαντ φιλικό, στο οποίο κέρδισε τους Βρετανούς με σκορ 5:0. Από τη μία πλευρά αυτό δείχνει καλή φόρμα της Σέλτικ, αλλά από την άλλη πλευρά ο πρώτος αγώνας εναντίον Ρόζενμποργκ έδειξε ότι οι Κέλτες έχουν πολλά προβλήματα.

Πρόβλεψη

Η Σέλτικ στη σύνθεση είναι πολύ ισχυρότερη από τη Ρόζενμποργκ, αλλά αυτό δεν βοήθησε τους Νορβηγούς στον πρώτο αγώνα της αναμέτρησης. Στην πλευρά της Ρόζενμποργκ θα είναι ο παράγοντας της έδρας, γεγονός που είναι δύσκολο να υπερεκτιμηθεί στην αναμέτρηση των δύο παιχνιδιών. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: η Ρόζενμποργκ δε θα χάσει με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *