The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη και την ανακοίνωση Βαλένθια εναντίον Θέλτα Βίγο

valencia-celtavigo-03-01

Κόπα ντελ Ρέι Ισπανίας Γύρος των 16, Παιχνίδι 1

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου, 8:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Μεστάγια

Προτεινόμενο στοίχημα: νίκη 1

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο νέο έτος θα πραγματοποιήσουν Βαλένθια και Θέλτα Βίγκο, είναι το πρώτο παιχνίδι των 16 του Κυπέλλου της Ισπανίας.

Η Βαλένθια πραγματοποιεί άσχημη σεζόν, 12 σκοραρισμένους πόντους και η 17η θέση στα πρόθυρα της ζώνης του υποβιβασμού. Έχοντας εξετάσει τη σύνθεση των νυχτερίδων αναρωτιέμαι πώς, μα πώς μπορεί κανείς να παίζει τόσο άσχημα, όταν έχει στην ομάδα το Νάνι, Enzo Perez, Mario Suárez Montoya, Garay, Mangala, και άλλους παίκτες της υψηλότερης τάξης. Η σεζόν έχει ήδη καταστραφεί όπως και να ‘χει, αλλά υπάρχει ακόμα ελπίδα, που ονομάζεται Κύπελλο, η οποία μπορεί να διορθώσει πολλά πράγματα, το πιο σημαντικό είναι η πρόκριση στο φθινόπωρο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Γι’ αυτό στο επερχόμενο αγώνα, εντός έδρας για τη Βαλένθια, αυτήν θεωρώ φαβορί και ποντάρω στη νίκη της. Πιστεύω ότι τη νέα χρονιά θα ξεκινήσει με νικητήριο παιχνίδι, επειδή υπάρχουν πολλές προϋποθέσεις για μια τέτοια εξέλιξη. Πρώτον, επαναλαμβάνω, είναι εντός έδρας παιχνίδι. Δεύτερον, πολλής καιρός, σχεδόν δύο εβδομάδες, για προετοιμασία για τη συνάντηση αυτή. Τρίτον, πολύ ισχυρό κίνητρο, Κύπελλο, που τα λέει όλα.

Όσο για τη Θέλτα, δεν έφυγε μακριά, έχει σκοράρει 21 πόντους και είναι στη 16η θέση. Στην επικείμενη συνάντηση παίζει εκτός έδρας, από μόνο του δεν είναι πολύ καλό, επειδή στην Πριμέιρα είχε μόνο μία νίκη εκτός έδρας σε 8 αγώνες. Το κύριο πρόβλημα είναι η άμυνα, η οποία είναι πολύ αναξιόπιστη, ο προπονητής δεν μπορεί να εκπαιδεύσει τους κύριους κεντρικούς αμυντικούς, αν και όλοι αυτοί, ο Rankalya, ο Cabral, ο Φώντας και ο Γκόμεζ, δεν είναι αναμάρτητοι. 31 παθητικά γκολ στους 16 αγώνες του πρωταθλήματος είναι πολλά, περισσότερα έχαναν μόνο οι ομάδες από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Πρόβλεψη

Ναι, για τους παίκτες του Eduardo Berizzi το Κύπελλο είναι επίσης πολύ σημαντικό, οπότε θεωρώ ότι η πιθανότητα πρόκρισης και για τις δύο ομάδες είναι 50/50. Ενώ συνάντηση στο Μεστάγια – υπέρ των γηπεδούχων σίγουρα! Οι προσωπικές συναντήσεις το αποδεικνύουν, από τα τελευταία 6 παιχνίδια η Βαλένθια κέρδισε 4, έχασε μόνο ένα.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *