The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη και στοίχημα για τον αγώνα Ίντερ εναντίον Τορίνο στις 26 Αυγούστου 2018

Inter-Torino-26.08

«Σαν Σίρο» – 2ος  γύρος της Σέριε Α΄Ιταλίας

Ίντερ

Οι «νερατζούρι» ξεκίνησαν ανεπιτυχώς στη νέα σεζόν. Στον πρώτο γύρο η ενδεκάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι πήγε επίσκεψη στη Σασουόλο, όπου δεν κατάφεραν καν να κερδίσουν ένα βαθμό. Στο 27ο λεπτό οι γηπεδούχοι σημείωσαν πέναλτι, και αυτό το γκολ ήταν το μοναδικό στον αγώνα.

Η Ίντερ ήταν η μοναδική ομάδα από την κορυφή τέσσερις της τελευταας σεζόν της Σέριε Α΄, η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει στον εναρκτήριο αγώνα. Στα «φίδια» κάνει παρέα η Λάτσιο, την οποία τα παιδιά του Σπαλέτι τότε απέκλεισαν από την τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ χάρη στη νίκη στην τελική μονομαχία (3:2).

Η Σέριε Α’ του 2017/18 η Ίντερ έχει κερδίσει 11 από 19 εντός έδρας αγώνες με τρεις ήττες και μια ήττα και διαφορά τερμάτων 37:16. Είναι ενδιαφέρον ότι οι δύο ήττες σημειώθηκαν στις τελικές μονομαχίες στο «Σαν Σίρο». Μία ήττα των «νερατζούρι» επίσης ήταν από τη Σασουόλο (1:2).

Ακόμα υπό ερώτημα είναι η συμμετοχή στον αγώνα μέσο Ράτζα Ναϊνγκολάν, ο οποίος αγοράστηκε από τη Ρόμα για 38 εκατομμύρια ευρώ.

Τορίνο

Οι «ταύροι» έχασαν επίσης την εναρκτήρια μονομαχία της σεζόν με σκορ 0:1, αλλά δεν το έκανε εκτός έδρας, αλλά εντός. Η Ρόμα πολύ πιο συχνά (16-8) και με μεγαλύτερη ακρίβεια (13-5) χτυπούσε στην πύλη, αλλά το νικητήριο γκολ οι «λύκοι» σημείωσαν μόνο στο 89ο λεπτό της συνάντησης (0:1).

Εκτός έδρας η Τορίνο παίζει χειρότερα από εντός έδρας. Στη Σέριε Α΄ της 2017/18 οι «μπορντό» κέρδισαν 13 αγώνες με 10 ήττες, έχοντας κερδίσει πέντε νίκες εκτός έδρας με τον ίδιο αριθμό των ηττών και τη διαφορά τερμάτων 25:28.

Στο τέλος της περασμένης εβδομάδας έγινε γνωστό ότι στη Τορίνο με το δικαίωμα ενοικίασης ενώθηκε ο φόρβαρντ της Βαλένθια Σιμόνε Ντζάντζα. Στον αγώνα με τη Ρόμα παρέμεινε στον πάγκο.

Στατιστικές προσωπικών συναντήσεων

Την περασμένη σεζόν οι «μπορντό» κέρδισαν ένα βαθμό εκτός έδρας (1:1) και τρεις εντός (1:0). Στη Σέριε Α΄ της 2016/17, τα «φίδια» κέρδισαν στο Μιλάνο (2:1) και έπαιξαν ισοπαλία στο Τορίνο (2:2).

Στο σύνολο πάνω από 2,5 μπορείτε να στοιχηματίσετε με απόδοση 1,70, στο over – 2,15.

Πρόβλεψη και στοίχημα

Εάν δεν υπολογίζουμε το ανεπιτυχές τελείωμα, μπορούμε να πούμε ότι την περασμένη σεζόν η Ίντερ στο «Σαν Σίρο» έπαιξε πολύ καλά. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό το γεγονός, νομίζουμε, ότι οι τύποι του Σπαλέτι στην έδρα τους είναι σε θέση να διορθώσουν την ήττα από τη Σασουόλο. Ταυτόχρονα, δεν αξίζει να περιμένουμε σίγουρη ή μεγάλη νίκη από τον Ikardi και την ομάδα του, λαμβάνοντας υπόψη την ιστορία των προσωπικών αντιπαραθέσεων. Την τελευταία φορά που τα «φίδια» κέρδισαν τους «ταύρους» με δύο ή περισσότερα γκολ ήταν το Σεπτέμβριο του 2012.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *