The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το σημερινό αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ

manchesterunited-westham-27-11

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 6:30 μ.μ.

Ολντ Τράφορντ

Προτεινόμενο ποντάρισμα: «γκολ-γκολ»

Οι αγώνες μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουέστ Χαμ ήταν πάντα γεμάτοι με γκολ, και ελπίζω ότι αυτό το παιχνίδι δεν θα αποτελεί εξαίρεση, γι’ αυτό σας προτείνω να πάρετε ένα πολύ ελκυστικό ποντάρισμα «γκολ-γκολ», και τώρα θα εξηγήσω γιατί θεωρώ ότι αυτό το αποτέλεσμα έχει περισσότερες πιθανότητες.

Οι γηπεδούχοι μετά από 12 γύρους του πρωταθλήματος έχουν μόνο 19 βαθμούς και βρίσκονται στην 6η θέση. Στα τελευταία παιχνίδια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν εκπλήσσεται καθόλου με τα αποτελέσματα, που αποδεικνύεται από τα τελευταία 10 ματς: 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες. Δεν είναι εντυπωσιακό για μια ομάδα που ήταν ένας από τους κύριους διεκδικητές του τίτλου. Όσο για τη σύνθεση, τραυματισμένοι είναι οι βασικοί αμυντικοί Chris Smalling και Eric Bailey, ο οποίος μας εκπλήσσει με το παιχνίδι του στην άμυνα, αλλά δυστυχώς δε θα πάρουν μέρος σε αυτό το ματς. Με την απουσία αυτών των παικτών στην άμυνα της Μάντσεστερ γίνεται χαμός, οπότε δεν νομίζω ότι οι γηπεδούχοι δεν θα χάσουν με τέτοιες απώλειες. Όσον αφορά την επίθεση της Μάντσεστερ, όλοι οι βασικοί παίκτες είναι εντάξει, και το σημαντικότερο είναι ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα λάβει μέρος στον αγώνα αποβολής, και σίγουρα ο παίκτης θα προσπαθεί να σκοράρει περισσότερα από όλους προκειμένου να μειώσει ελαφρώς τη δίψα του για γκολ.

Η Γουέστ Χαμ ξεκίνησε τη σεζόν άσχημα και τώρα προσπαθεί να επανέλθει. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα έχασε από τα σπιρούνια στα τελευταία λεπτά του αγώνα, και τώρα, προκειμένου να βελτιώσει την κατάσταση στην κατάταξη, η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον να σκοράρει. Όσον αφορά τις απώλειες, σχεδόν το ήμισυ της σύνθεσης είναι τραυματισμένο μαζί με τον επιθετικό Carroll και τον αμυντικό Winston Reid, ο οποίος θα χάσει το επόμενο ματς λόγω κόκκινης κάρτας. Η ομάδα δυσκολεύεται να μη χάσει με τη βασική σύνθεση, αλλά χωρίς το βασικό αμυντικό αυτό το έργο θα είναι σχεδόν απίστευτο. Τώρα για την επίθεση των φιλοξενουμένων. Ο Δημήτρης Paye, πάντα δημιουργεί για τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, έτσι δεν νομίζω ότι οι φιλοξενούμενοι θα αφήσουν το γήπεδο χωρίς γκολ.

Όσον αφορά τις προσωπικές συναντήσεις, το στοίχημα «και οι δύο θα σκοράρουν» πέρασε σε 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια των ομάδων αυτών. Αν πάρουμε αυτές τις ομάδες μεμονωμένα, στους γηπεδούχους και φιλοξενούμενους το «γκολ-γκολ» πέρασε σε 3 από τις 5 συναντήσεις, και αυτή τη φορά δεν πρέπει να περιμένουμε υποτονικό παιχνίδι από τόσο ορκιστείς αντιπάλους.

Δεδομένου των προβλημάτων στην άμυνα των δύο ομάδων και της επιθυμίας να βελτιώσουν τη θέση τους στο τουρνουά, μπορούμε να πούμε με παρρησία ότι το ποντάρισμα «γκολ-γκολ» για 1.78 είναι το πιο σίγουρο.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *