The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το σημερινό αγώνα Γουέστ Χαμ εναντίον Τσέλσι

WestHam-Chelsea-06.03

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Δευτέρα, 6 Μαρτίου, 10:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου

Το ντέρμπι του Λονδίνου είναι θεμελιώδης σημασίας. Πώς να είσαι σχεδόν πρωταθλήτρια και να μη νικήσει τους γείτονές σου; Πιστεύω ότι η Τσέλσι θα βάλει όλη τη δύναμή της και θα κερδίσει σε αυτό το ματς. Εδώ είναι ο λόγος.

Πρώτον, τα σφυριά έχουν σοβαρές απώλειες προσωπικό: δεν θα παίξουν ο Αντόνιο, Ogbonna, Carroll, Sakhi, Tere και Arbeloa. Αν ο Sakhi, Tere και Arbeloa έχουν για τους τρεις 10 αγώνες αυτή τη σεζόν (χαμηλές απώλειες), οι άλλη τριάδα είναι οι βασικοί παράγοντες του συλλόγου. Ο Αντόνιο έχει 8 γκολ και 3 ασίστ, ο Carroll – 6 γκολ. Δηλαδή, σχεδόν το ήμισυ των στόχων της Γουέστ Χαμ έχουν σκοράρει αυτοί οι δύο.

Δεύτερον, η αποχώρηση του Payet. Από μία άποψη υπάρχει ένα θετικό σημείο, ο αρουραίος δραπέτεψε από το πλοίο. Η Γουέστ Χαμ ξεφορτώθηκε τα συνεχή σκάνδαλα, εκβιασμούς και αρνητική διάθεση στα αποδυτήρια. Αλλά η Γουέστ Χαμ έχει χάσει υψηλής ποιότητας ποδοσφαιριστή, ας ήταν άνθρωπος έτσι κι έτσι, αλλά υπήρξε ηγέτης της επίθεσης της ομάδας.

Τρίτον, αν την περασμένη σεζόν η Γουέστ Χαμ με το επιθετικό της ποδόσφαιρο με αντεπιθέσεις δεν άφηνε σε ησυχία κανένα γίγαντα και έχει πάρει από πολλούς βαθμούς, την τρέχουσα σεζόν η ομάδας του Μπίλιτς δεν έχει επιτύχει κάτι τέτοιο. Η ομάδα καταστροφικά έχασε από τη Σίτι στο Κύπελλο 0:5, στη συνέχεια και στο πρωτάθλημα 0:4. Έχασε και από την άλλη Μάντσεστερ δύο φορές: 0:2 και 1:4. Έχασε και τρία κορυφαία ντέρμπι στον πρώτο γύρο: από την Τσέλσι, Τότεναμ και Αρσεναλ.

Με τη Τσέλσι τα πάντα είναι σαφές. Η ομάδα κατέχει την πρώτη θέση, απώλειες προσωπικού δεν υπάρχουν. Όλοι οι ηγέτες της ομάδας είναι σε άριστη κατάσταση. Αν δεν ληφθούν υπόψη οι αγώνες εναντίον της πεντάδας ηγετών, η Τσέλσι κέρδισε 17 από 19 αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Αυτή τη σεζόν οι ομάδες έχουν συναντηθεί δύο φορές. Τον πρώτο αγώνα στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας η Τσέλσι κέρδισε 2:1. Το ματς του κυπέλλου η Τσέλσι έχασε, αλλά εκείνη τη στιγμή η καρέκλα του Κόντε άρχισε να κουνιέται, και ο προπονητής δεν επικεντρώθηκε σε όχι ιδιαίτερα διάσημο Λιγκ Καπ, βγάζοντας μισοαναπληρωματική σύνθεση.

Φυσικά, η διάθεση για τέτοια παιχνίδια είναι πάντα ξεχωριστή, επειδή είναι ντέρμπι. Η Γουέστ Χαμ θα προσπαθεί να χαλάσει τη χαρά της ζωής για τους μπλε, αλλά πενιχρά αποτελέσματα στα παιχνίδια με τους γίγαντες, απώλειες προσωπικού και καλό παιχνίδι της Τσέλσι πρέπει να οδηγήσουν στη νίκη της ομάδας του Κόντε. Με την ευκαιρία, η Τσέλσι κέρδισε 15 από τους 21 τελευταίους αγώνες εναντίον Γουέστ Χαμ. Πρόβλεψη: οι  φιλοξενούμενοι -1 με χάντικαπ 2,06.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *