The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το παιχνίδι Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι 16/04/2016

Челси-МанчестерСити-16.04

Στις 16 Απριλίου στο Λονδίνο στο γήπεδο “Στάμφορντ Μπριτζ” στην 34η αγωνιστική της Premier League η Τσέλσι θα υποδεχτεί τη Μάντσεστερ Σίτι. Θα καταφέρουν οι παίκτες του Manuel Pellegrini να ανακάμψουν μετά από το σκληρό αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ;

Τσέλσι

Οι “Αριστοκράτες”, έχοντας παίξει 32 αγώνες, πήραν τη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχουν 44 πόντους στο ενεργητικό τους. Απέχουν 9 πόντους από τη 5η θέση των ευρωπαϊκών Κυπέλλων, και, πολύ πιθανό, στην επόμενη σεζόν η ομάδα δε θα συμμετέχει στο διεθνές επίπεδο.

Στα προηγούμενα πέντε παιχνίδια οι “μπλε” σημείωσαν δύο νίκες, το ίδιο και ισοπαλίες, και στον τελευταίο γύρο ηττήθηκαν από τη Σουόνσι, παρά το σερί χωρίς ήττες στους 15 γύρους.

9 γκολ σκόραραν οι παίκτες του συλλόγου του Λονδίνου για την καθορισμένη περίοδο, χάνοντας μόλις 5. Μόνο σ’ ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια η Τσέλσι δεν έχει σκοράρει, καθώς και σε ένα έπαιξε μηδέν.

Όσο για το παιχνίδι εντός έδρας εδώ οι “συνταξιούχοι” στους προηγούμενους πέντε αγώνες σε διάφορα κύπελλα κέρδισαν μόνο δύο φορές. Είχαν και το ίδιο αριθμό ισοπαλίες, και στο επαναληπτικό αγώνα στους «16» του Champions League η Τσέλσι νικήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Μάντσεστερ Σίτι

Οι «Πολίτες», οι οποίοι στις 12 Απριλίου για πρώτη φορά στην ιστορία τους έφτασαν στα ημιτελικά του Champions League, στο πρωτάθλημα της Αγγλίας βρίσκονται στην 4η θέση με 57 πόντους. Απέχουν από την Άρσεναλ μόλις 2 πόντους, αρά η ομάδα έχει την ευκαιρία να τελειώσει τη σεζόν στην πρώτη τριάδα.

Στους προηγούμενους πέντε γύρους του πρωταθλήματος της Αγγλίας οι «πολίτες» έχουν κερδίσει τρεις φορές, έπαιξαν μία ισοπαλία και μία ήττα. Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι ηττήθηκε η ενδεκάδα του Πελεγκρίνι στο ντέρμπι στο Μάντσεστερ (0:1).

Στα 10 γκολ που έχει σκοράρει η Μάντσεστερ Σίτι, έφαγε γκολ μόνο δύο φορές. Στους τρεις από πέντε αγώνες η ομάδα έπαιξε στο μηδέν και στους δύο δεν σκόραρε.

Αν κοιτάξουμε τα τελευταία 5 εκτός έδρας παιχνίδια της ΜΣ, ο σύλλογος έχει κερδίσει μόνο μία φορά. Τρεις φορές έπαιξε ισοπαλία και μία φορά ηττήθηκε από τη Λίβερπουλ στο “Άνφιλντ” με σκορ 0:3.

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι: Τα στατιστικά των τετ-α-τετ συναντήσεων

Στις προσωπικές μονομαχίες στα τελευταία 5 παιχνίδια ένα μικρό πλεονέκτημα είναι στην πλευρά της Σίτι, η οποία κέρδισε δύο φορές, ενώ οι Λονδρέζοι ήταν ισχυρότεροι μόνο σε μία συνάντηση. Άλλοι δύο αγώνες μεταξύ τους έληξαν με ισοπαλία. Τελευταία φορά οι ομάδες συναντήθηκαν στο Κύπελλο της Αγγλίας, και εδώ η Τσέλσι προκάλεσε συντριπτική ήττα στον αντίπαλό της 5: 1.

Προγνωστικά των bookmakers

Μικρό πλεονέκτημα δίνουν οι bookmakers στου γηπεδούχους. Για παράδειγμα, στην εταιρεία Leonbets δέχονται στοιχήματα στη νίκη της Τσέλσι με απόδοση 2,54, ενώ στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι προσφέρουν απόδοση 2,62. Ισοπαλία σε αυτή τη συνάντηση φαίνεται απίθανη, και γι’ αυτό απόδοση είναι 3,30. Όσο για την αποτελεσματικότητα της επερχόμενης μονομαχίας, οι περισσότεροι είναι διατεθειμένοι στα τουλάχιστον τρία γκολ, και προσφέρουν όβερ 2,5 με απόδοση 1,75.

Πριν από τον αγώνα του Σαββάτου η Τσέλσι πρέπει να μαζέψει δυνάμεις. Αφού θα παλεύει με ισχυρό αντίπαλο. Όσο για τη φιλοξενούμενη ομάδα, την κατάστασή της μπορεί να επηρεάσει σοβαρά ο επαναληπτικός αγώνας κόντρα στη ΠΣΖ. Αναμφίβολα, η ομάδα έχασε πολλές δυνάμεις. Σε αυτό το παιχνίδι η γηπεδούχος τουλάχιστον δε θα χάσει.

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι: η Τσέλσι δε θα χάσει.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *