The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης – Βόλφσμπουργκ 12/04/2016

Wolf-Real-12.04

Στο γήπεδο της Μαδρίτης «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στις 12 Απρίλιο θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός αγώνας του προημιτελικού του Champions League, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης θα προσπαθήσει να επανορθωθεί μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Βόλφσμπουργκ 0:2. Θα καταφέρουν οι παίκτες του Ζιντάν να περάσουν στους ημιτελικούς του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου;

Ρεάλ

Στο πλαίσιο του εσωτερικού πρωταθλήματος τα πράγματα στο «Royal Club», απ’ ό,τι φαίνεται, κύλησαν προς τα καλύτερα. Η ομάδα σκοράρει σταθερά, και μάλιστα κατάφερε να νικήσει τη Βαρκελώνη εκτός έδρας στο El Clasico. Καλά προχώραγε η Ρεάλ Μαδρίτης και στο Champions League, αλλά όλα τελείωσαν στις 6 Απριλίου στο Βόλφσμπουργκ, όπου Ρονάλντο και η ομάδα του παραδέχθηκαν συγκλονιστικά, έχοντας χάσει δύο γκολ χωρίς να σκοράρουν ούτε μία φορά. Αυτό το γεγονός έχει συγκλονίσει τους οπαδούς του συλλόγου, οι οποίοι με αγωνία τώρα περιμένουν το επαναληπτικό παιχνίδι. Την παραμονή της ημέρας της αναχώρησης στη Γερμανία όλοι σχεδόν εκ των προτέρων έδιναν τη νίκη στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η 8η γερμανική ομάδα του πρωταθλήματος δεν άφησε τους τρομερούς φιλοξενούμενους να κάνουν τίποτα. Για να μη βγει από το προημιτελικό στάδιο, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι υποχρεωμένη να κερδίσει εντός έδρας.

Δεδομένου ότι το παιχνίδι θα διεξάγεται με τρελή υποστήριξη από το γήπεδο εντός έδρας και το γεγονός, ποιος παίζει στην επίθεση της ομάδας, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ικανή να καταφέρει μια συντριπτική νίκη.

Βόλφσμπουργκ

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η ομάδα του Hecking δεν σκίζει στην Bundesliga, κατέχοντας μόνο 8η θέση. Η ομάδα παίζει με ειλικρίνεια αδύναμα και χάνει σταθερά πόντους στις συγκρούσεις με τους μεσαίους παίκτες. Όσο για τις επιδόσεις, οι «λύκοι» έχασαν σχεδόν τόσο, όσο και σκόραραν. Και, φυσικά, η νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης σίγουρα ήρθε ως έκπληξη για τους ίδιους τους παίκτες του γερμανικού συλλόγου. Πηγαίνουν στη Μαδρίτη, έχοντας ένα αρκετά εντυπωσιακό απόθεμα.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι κατά τη διάρκεια όλου του παιχνιδιού θα παίζουν άμυνα, προσπαθώντας να κρατήσουν την απαραίτητη διαφορά. Δε θα παίζουν ανοιχτά στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», επειδή θα μοιάζει με αυτοκτονία. Αλλά αν δοθεί η ευκαιρία, δεν θα παραλείψουν να επιτεθούν και εν συνεχεία νε σκοράρουν.

Δυστυχώς έχει τραυματιστεί ο καλύτερος σκόρερ της ομάδας ο Bas Dost και τώρα κάθε ελπίδα βασίζεται στο Max Kruse, παρότι δεν μπορεί να θεωρηθεί ως πλήρης αντικαταστατής του.

Αποδόσεις των bookmakers

Η ήττα στο πρώτο ματς έχει αυξήσει πιο πολύ τις πιθανότητες της Ρεάλ Μαδρίτης για την εντός έδρας νίκη. Στοίχημα για την επιτυχία των γηπεδούχων μπορεί να γίνει με απόδοση 1,20, ενώ η επιτυχία της Βόλφσμπουργκ εκτιμάται με απόδοση 13,00. Καθόλου δεν αμφιβάλουν οι bookies ότι θα δούμε τουλάχιστον τρία γκολ σε αυτό το παιχνίδι. Στοίχημα για over 2,5 με απόδοση 1,33.

Πιστεύω ότι οι εμπειρογνώμονες των πρακτορείων στοιχημάτων έχουν δίκιο. Παρά την άβουλη εκτός έδρας ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης, εντός έδρας σίγουρα θα κερδίσει. Ωστόσο το επίπεδο των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ υψηλότερο, και στη δική τους έδρα οφείλουν να επωφεληθούν από αυτό το πλεονέκτημα. Δεν μπορούμε να υπολογίζουμε και τη δεύτερη έκπληξη στην εκτέλεση της γερμανικής ομάδας. Θα υπάρχουν πολλά τα γκολ, και νομίζω ότι μπορούμε να ρισκάρουμε να υποθέσουμε ότι θα είναι τουλάχιστον 4.

Πρόγνωση και στοίχημα για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Βόλφσμπουργκ: over 3,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *