The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το παιχνίδι Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ 17/04/2016 15:30

Борнмут-Ливерпуль-17.04

Στο πλαίσιο της 34η αγωνιστικής της Premier League της Αγγλίας ο παραμυθένιος νικητής επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ η Λίβερπουλ θα επισκεφθεί την Μπόρνμουθ, η οποία φαίνεται να έχει ήδη εξασφαλίσει θέση στην ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου και για την επόμενη σεζόν.

Η νίκη που έδωσε το δικαίωμα

Τα κεράσια μετά τη νίκη στη 33η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ επί της Άστον Βίλα σκόραραν 41 πόντους. Τέτοιος αριθμός των πόντων εγγυάται στην ομάδα την διατήρηση της θέσης στην ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου, δηλαδή, την Μπόρνμουθ σίγουρα θα τη δούμε στην επόμενη σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ. Εντός έδρας της η ομάδα του Eddie Howe στην Πρέμιερ Λιγκ έπαιξε 16 παιχνίδια, που σημείωσε 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 7 ήττες. Πριν από τη νίκη επί της ΑΒ τα κεράσια έχασαν 0:4 από τη Μάντσεστερ Σίτι και 0:3 από τη Τότεναμ.

Ο νικητής επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ

Η Λίβερπουλ το βράδυ της Πέμπτης για άλλη μια φορά έχει κατακτήσει ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ευρώπη με τη τρελή νίκη της επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ήδη στο 9ο λεπτό οι “κόκκινοι” καιγόντουσαν με σκορ 0:2, αλλά κατάφεραν να αντιστρέψουν την πορεία του αγώνα και να κερδίσουν το τρομερό αντίπαλο με σκορ 4:3. Μετά από αυτή την νίκη και την πρόκριση της Λίβερπουλ στο ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου η προτεραιότητα της ομάδας του Klopp θα κλίνει προς το Europa League. Αλλά και για τη Πρέμιερ Λιγκ στο στρατόπεδο των «πελεκάνων» κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει.

Πρόγνωση

Η νίκη επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει κοστίσει στη Λίβερπουλ πολλές δυνάμεις, και ο Jürgen Klopp σίγουρα θα δώσει στους αρχηγούς της ομάδας του την ευκαιρία να ξεκουραστούν. Κατά συνέπεια, οι παίκτες της Μπόρνμουθ θα αποκτήσουν μια καλή ευκαιρία να επωφεληθούν από την κατάσταση και να κερδίσουν στον κουμπαρά τους κάποιους επιπλέον βαθμούς. Στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας το σημαντικό ρόλο παίζει η θέση που έχει κατακτήσει η ομάδα: όσο υψηλότερη είναι η θέση, τόσο περισσότερα χρήματα θα κερδίσει ο σύλλογος. Για την Μπόρνμουθ δε θα είναι περιττά τα επιπλέον κεφάλαια. Η δωρεάν πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Μπόρνμουθ δε θα χάσει.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *