The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το παιχνίδι Μπενφίκα – Μπάγερν 13/04/2016

Бенфика-Бавария-13.04

Σε επαναληπτικό προημιτελικό αγώνα του Champions League η Μπενφίκα της Λισσαβώνας στις 13 Απριλίου εντός έδρας θα υποδεχτεί τη Μπάγερν. Θα κερδίσουν για δεύτερη φορά οι παίκτες του Γκουαρντιόλα;

Μπενφίκα

Οι «Κόκκινοι» είναι αρχηγοί στο πορτογαλικό εθνικό πρωτάθλημα. Επίσης σκόραραν περισσότερο από όλους. Από την αρχή του πρωταθλήματος έχουν στο λογαριασμό τους 75 πόντους, ενώ φάγανε τρεις φορές λιγότερα γκολ.

Ο καλύτερος σκόρερ της ομάδας είναι ο Βραζιλιάνος Jonas. Αυτός είναι που πρέπει να φοβάται η άμυνα της Μπάγερν.

Στο Europa League η ομάδα προχωρούσε με δυσκολία. Στον πρώτο αγώνα στο «Allianz Arena» οι «αετοί» ξόδεψαν πολύ τόσο τη σωματική όσο και ηθική δύναμη. Αλλά στην άμυνα του πορτογαλικού συλλόγου οφείλεται να πούμε ότι, αντίθετα με τις προσδοκίες, κατάφεραν να φύγουν από το Μόναχο με ένα αξιοπρεπές σκορ 0:1. Τέτοιο αποτέλεσμα μπορεί να καταγραφεί στο ενεργητικό την ομάδας, αφού έπαιξε εκτός έδρας με ένα από τους ισχυρότερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον κόσμο.

Μπάγερν

Η ομάδα του Μονάχου διαφέρει από ποιοτικό έλεγχο της μπάλας. Η Μπάγερν παίζει σχεδόν άψογα, αποφεύγοντας στις ενέργειές της σοβαρά λάθη. Εάν τη μπάλα την κρατάνε οι Βαυαροί, ο αντίπαλος μπορεί να μην έχει πολλές ελπίδες. Δεν είναι τυχαία που την ομάδα τη συγκρίνουν με μηχανή. Στο εθνικό πρωτάθλημα η ομάδα του Γκουαρντιόλα έχει ισχυρό προβάδισμα, πετυχαίνοντας τα περισσότερα γκολ και τρώγοντας τα λιγότερο απ’ όλους.

Δεν ήταν έκπληξη για κανένα η πρόκριση της Μπάγερν στα προημιτελικά, αφού η ομάδα θεωρείται ένας από τους κύριους υποψηφίους για την κατάκτηση του τροπαίου. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ελάχιστη νίκη εντός έδρας δεν ικανοποίησε ούτε τους παίκτες ούτε τους οπαδούς. Και αυτό παρά το γεγονός ότι είχε πλεονέκτημα στην κατοχή της μπάλας και του έδαφος. Οι Πορτογάλοι δεν άφησαν να κάνει τίποτα ο ηγέτης της βαυαρικής επίθεση ο Robert Lewandowski, ο οποίος σπάνια αφήνει το πεδίο χωρίς να σκοράρει έστω ένα γκολ. Κι όμως η νίκη είναι νίκη. Στο επαναληπτικό παιχνίδι η Μπάγερν, έχοντας βγάλει τα συμπεράσματα, θα σκοράρει περισσότερο.

Αποδόσεις των bookmakers

Παρά το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος της Bundesliga παίζει εκτός έδρας, είναι σαφές φαβορί στον επερχόμενο αγώνα. Προτείνεται να κάνετε στοίχημα στη νίκη της Μπάγερν με απόδοση 1,65, ενώ στην επιτυχία της ομάδας της Λισαβόνας     προτείνεται απόδοση 5,00. Η ισοπαλία (η οποία βολεύει τους φιλοξενούμενους) υπολογίζεται με απόδοση 3,80. Στα πρακτορεία στοιχημάτων έχουν την τάση να πιστεύουν ότι ο αγώνας δεν θα είναι πλούσιος σε γκολ. Αυτό προκύπτει από την απόδοση του 1,80 στο over 2,50 έναντι 2,00 στην αντίθετο αποτέλεσμα.

Λίγοι πιστεύουν στο γεγονός ότι η Μπενφίκα θα διώξει την Μπάγερν στο στάδιο των προημιτελικών. Η ομάδα του Μονάχου έχει τους ερμηνευτές πιο ψηλού επιπέδου, οι οποίοι θα αποφασίσουν το τέλος αυτής της αντιπαράθεσης προς όφελός τους, παρά το γεγονός ότι παίζουν εκτός έδρας. Η ενδεκάδα της Λισσαβώνας δείχνει μαχητική διάθεση, αλλά η ποιότητα του παιχνιδιού τους είναι ένα κεφάλι κάτω από το σύλλογο του Μονάχου. Νομίζω, η Μπάγερν θα παίξει με δεύτερο νούμερο παικτών, αφού τώρα είναι αναγκαίο να σκοράρουν οι γηπεδούχοι και οι φιλοξενούμενοι θα παίζουν επιδέξια στην αντεπίθεση. Αλλά το γκολ της η Μπενφίκα θα βάλει.

Πρόγνωση και στοίχημα για το παιχνίδι Μπενφίκα – Μπάγερν: Και οι δύο θα σκοράρουν.

Για τέτοιο αποτέλεσμα στο πρακτορείο William Hill προτείνουν απόδοση 1,95.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *