The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το παιχνίδι Λας Πάλμας εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης

laspalmas-atleticomadrid-03-01

Κόπα ντελ Ρέι Ισπανίας Γύρος των 16, Παιχνίδι 1

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου, 10:15 μ.μ.

Gran Canaria

Προτεινόμενο στοίχημα: χάντικαπ + 1

Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων βγάζουν τους Μαδριδήστες ξεκάθαρο φαβορί. Αλλά δεν θα βιαζόμουνα τόσο πολύ για να δώσω τη νίκη στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ιδιαίτερα στις Κανάριες Νήσους, όπου αυτή τη σεζόν η Λας Πάλμας είναι ισχυρή.

Η Λας Πάλμας κατά τη διάρκεια της σεζόν παίζει αρκετά ομαλά. Στο πρωτάθλημα η ομάδα είναι στη δέκατη θέση στην κατάταξη. Ένα χαρακτηριστικό αυτής της ομάδας είναι ότι εντός έδρας τους οι κίτρινοι αυτή τη σεζόν δεν έχουν χάσει ακόμη, και σ’ αυτό το δείκτη μοιράζονται την πρώτη θέση με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στις Κανάριες Νήσους η Λας Πάλμας έχει 4 νίκες, 4 ισοπαλίες, η διαφορά τερμάτων είναι 16:8. Για παράδειγμα, εντός έδρας οι κίτρινοι κατάφεραν να μην χάσουν από τις ομάδες που βρίσκονται πάνω απ’ αυτούς στην κατάταξη: Ρεάλ Μαδρίτης (2:2), Θέλτα (3:3), Αθλέτικ Μπιλμπάο (3:1), Είμπαρ (1:0), Εσπανιόλ (0:0).

Στο στάδιο των 32 η Λας Πάλμας έχει αποκλείσει από το Κύπελλο την Ουέσκα. Πρώτα οι κίτρινοι εκτός έδρας έπαιξαν ισοπαλία (2:2), χάνοντας τη νίκη, έχοντας προβάδισμα κατά τη διάρκεια της συνάντησης δύο στόχους. Στη συνέχεια εντός έδρας με ήρεμο τρόπο κέρδισαν στους οπλουργούς (2:1). Την περασμένη σεζόν, στο πλαίσιο του Κυπέλλου, η Λας Πάλμας ξεκίνησε επίσης από το στάδιο των 32 και έφτασε στα προημιτελικά, κάτι που αποτελεί επιτυχία για την ομάδα. Όλα τα παιχνίδια του κυπέλλου οι κίτρινοι τότε έπαιξαν πολύ αποτελεσματικά. Πρώτα στο στάδιο των 32 πέρασαν τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (2:1 και 1:1), μετά στους 16 και πάλι στον έντονα αγώνα αποκλείσανε την Έιμπαρ (2:3 και 3:2). Μόνο στους 8 η Βαλένθια μπόρεσε να σταματήσει τη Λας Πάλμας (1:1 και 0:1). Όπως μπορείτε να δείτε την περασμένη σεζόν η Λας Πάλμας σκόνταψε μόλις στα προημιτελικά μπροστά στους οπαδούς της.

Κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν εμπνέει τόση εμπιστοσύνη, όπως για παράδειγμα το περασμένο έτος. Η ομάδα είναι πολύ ασταθής, συχνά οι στρωματάδες απλά δεν μπορούν να ανοίξουν την άμυνα του αντιπάλου, και τα μακρινά σουτ δεν φέρουν πάντα τους καρπούς. Για παράδειγμα, εκτός έδρα η Ατλέτικο αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα έχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Σε γενικές γραμμές μεσαία αποτελέσματα, με τα οποία θα είναι δύσκολο στην Ισπανία να παλέψουν για τον τίτλο. Εκτός έδρας στη Λα Λιγκα οι στρωματάδες αυτή τη σεζόν νικούσαν ουσιαστικά τις ομάδες από το κάτω μέρος της βαθμολογίας, η εξαίρεση αποτέλεσε μόνο σημαντική νίκη επί της Θέλτα (0:4).

Την περασμένη σεζόν η Ατλέτικο Μαδρίτης στους εκτός έδρας αγώνες του Κυπέλλου φαινόταν καθόλου με τον καλύτερο τρόπο. Στο στάδιο των 32 η ομάδα δύο φορές νίκησε τη Ρέους Ντεπορτίου (1:2 και 1:0), στη συνέχεια στους 16 πέρασε τη Ράγιο Βαγεκάνο. Αλλά ήδη εκεί εκτός έδρας οι στρωματάδες έπαιξαν ισοπαλία με την Ράγιο (1:1) και εντός έδρας κέρδισαν σαρωτική νίκη (3:0). Και στα προημιτελικά στο σύνολο των δύο αγώνων η Θέλτα έχει αποκλείσει από το Κύπελλο την Ατλέτικο. Ο αγώνας εκτός έδρας έληξε με ισοπαλία (0:0), αλλά εντός έδρας οι στρωματάδες απροσδόκητα έχασαν (2:3).

Αυτή τη σεζόν οι ομάδες έχουν ήδη συναντηθεί, λίγο πριν από το διάλειμμα για τις χειμερινές διακοπές. Σ’ αυτή τη συνάντηση η Ατλέτικο Μαδρίτης στο Vicente Calderon όχι χωρίς τη δυσκολία κέρδισε την ελάχιστη νίκη (1:0). Αλλά γενικώς, φυσικά, στις προσωπικές συναντήσεις η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει πλεονέκτημα σε σχέση με τη Λας Πάλμας.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης εξακολουθεί να παραμένει μια τρομερή δύναμη, αλλά η ομάδα δεν έχει τη σταθερότητα που είχε σε προηγούμενες σεζόν. Η Λας Πάλμας όμως εκπλήσσει και με το πείσμα της στα εντός έδρας παιχνίδια. Και πάλι, οι Μαδριδήστες είναι το φαβορί, αλλά να ποντάρει κανείς στην εκτός έδρας νίκη των στρωματάδων με απόδοση 1,6 είναι πολύ επικίνδυνο. Κατά τη γνώμη μου +1 για τη Λας Πάλμας είναι πολύ πιο αξιόπιστο ποντάρισμα.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *