The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το παιχνίδι Ίντερ – Νάπολι 16/04/2016

Интер-Наполи-16.04

Στις 16 Απριλίου στην Ιταλική Serie A θα πραγματοποιηθεί ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Η Ίντερ του Μιλάνου εντός έδρας θα υποδεχτεί τη Νάπολι. Θα καταφέρουν οι γηπεδούχοι να πάρουν εκδίκηση για την ήττα στον πρώτο γύρο;

Ίντερ

Μετά από 32 γύρους η ομάδα του Ίντερ βρίσκεται στην 4η θέση με 58 βαθμούς. Η συγκεκριμένη θέση επιτρέπει στην ομάδα να συμμετάσχει στην επόμενη σεζόν του Europa League, αλλά η πυκνότητα σε αυτό το μέρος του πίνακα είναι υψηλή, και ως εκ τούτου, πρέπει ακόμα να την κρατήσει.

Στα 5 προηγούμενα παιχνίδια του εθνικού πρωταθλήματος οι παίκτες του Ρομπέρτο ​​Μαντσίνι σημείωσαν τρεις νίκες, μία ισοπαλία, και μία ατυχής ήττα από το Τορίνο. Στη 32η αγωνιστική η ομάδα έπαιξε εκτός έδρας με το αουτσάιντερ το σύλλογο Fronzinone και σημείωσε εκεί ελάχιστη νίκη χάρη στο γκολ του Ικάρντι στο 74ο λεπτό.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η απόδοση των «μαυροπλέ» ήταν η εξής: σκόραραν οκτώ γκολ ενώ έχασαν 5. Σ’ όλα τα ματς η ομάδα συνεχώς σκόραρε, παίζοντας στο μηδέν μόνο μία φορά.

Η ήττα εντός έδρας στον προπροηγούμενο γύρο από το Τορίνο έσπασε το νικηφόρο σερί των 6 αγώνων. Στους πέντε εντός έδρας αγώνες στη σειρά η Ίντερ δεν μπορεί να κρατήσει το τέρμα της ανέπαφη.

Νάπολι

Οι Ναπολιτάνοι, έχοντας παίξει 32 γύρους της τρέχουσας σεζόν, έρχονται δεύτεροι, απέχοντας 6 πόντους από την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο καλά παίζει τον τελευταίο καιρό η «Μεγάλη Κυρία», τον τίτλο του πρωταθλητή μπορούν να ξεχάσουν.

Στα τελευταία πέντε ματς του Πρωταθλήματος της Ιταλίας η Νάπολι επίσης υπέστη μία ήττα. Ξαφνικά έκαναν πίσω οι παίκτες του Μαουρίτσιο Σαρρή στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Ουντινέζε (1:3). Πέρα όμως από αυτό η ομάδα πάντα κέρδιζε. Στον τελευταίο γύρο η φιλοξενούμενη των Ναπολιτάνων ήταν η Βερόνα, η οποία κλίνει την κατάταξη, και έχασε 0:3.

Όσο για την αποτελεσματικότητα είναι όλα καλά. Με 11 γκολ που έχουν βάλει, δέχτηκε μόλις 5. Σε όλους τους αγώνες τα γαϊδούρια σκόραραν, και δύο φορές έπαιξαν στο μηδέν.

Αν κοιτάξουμε τα τελευταία 5 εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας, μόνο στα δύο έχει νικήσει, ενώ ακόμα δύο φορές υπέστη ήττα και σ’ ένα άλλο έπαιξε ισοπαλία.

Ίντερ – Νάπολι: στατιστικές προσωπικών αναμετρήσεων

Σε δύο από τις πέντε προηγούμενες αναμετρήσεις μεταξύ των αντιπάλων δεν αποκαλύφτηκε ο νικητής. Δύο φορές νίκησε η Νάπολι, και τον Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους στο πλαίσιο του Κυπέλλου της Ιταλίας πιο ισχυρή ήταν η Ίντερ. Οι ομάδες παίζουν αρκετά αποτελεσματικά. Στις τρεις φορές από τις πέντε έβγαινε όβερ 2,5.

Προβλέψεις των bookmakers

Στις στοιχηματικές εταιρίες δυσκολεύονται να ξεχωρίσου κάποιο φαβορί του παιχνιδιού και δίνουν σχεδόν ίσιες ευκαιρίες στη νίκη και των δύο ομάδων. Για παράδειγμα, στη στοιχηματική εταιρία Leonbets η νίκη της Ίντερ αξιολογείται με απόδοση 2,63, ενώ η επιτυχία της φιλοξενούμενης αξιολογείται με απόδοση 2,54. Δεν είναι σίγουρες οι εταιρίες στοιχημάτων ότι από κοινού οι ομάδες θα σκοράρουν πάνω από 2 γκολ. Στο όβερ 2,5 προτείνουν να στοιχηματίσετε με απόδοση 1,80, ενώ στο αντίθετο αποτέλεσμα δίνουν 2,00.

Όλα μιλάνε για το ότι το ματς θα είναι ενδιαφέρον. Οι πόντοι για τις δύο ομάδες είναι απαραίτητοι όπως ο αέρας, κάτι που σημαίνει ότι κανείς δεν θα καθίσει σε αμυντική θέση. Ωστόσο η Νάπολι τώρα φαίνεται προτιμότερη, αν και υπάρχουν ατυχίες με τη μορφή ήττων από τα προφανή αουτσάιντερ. Ως εκ τούτου η πιο αξιόπιστη επιλογή μοιάζει να είναι: η φιλοξενούμενη δε θα χάσει.

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ίντερ – Νάπολι: Φιλοξενούμενη δε θα χάσει.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *