The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το παιχνίδι Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας 17/04/2016 18:00

Арсенал-Кристал-Пэлас-17.04

Θα ολοκληρώσει το κυριακάτικο πρόγραμμα των παιχνιδιών στην Premier League της Αγγλίας το ντέρμπι του Λονδίνου, η Άρσεναλ στο γήπεδο “Emirates” θα υποδεχτεί τους “αετούς” του Alan Pardew. Οι “κανονιέρηδες” εξακολουθούν να έχουν μια θεωρητική πιθανότητα να κερδίσουν το πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν. Αλλά, σίγουρα, ο Αρσέν Βενγκέρ περισσότερο ανησυχεί τώρα όχι για την πρώτη θέση στην κατάταξη της Premier League, αλλά με την τρίτη, η οποία δίνει το δικαίωμα άμεσης πρόκρισης στις αγωνιστικές του Champions League για την επόμενη σεζόν.

Καλά αποτελέσματα

Μετά την ύφεση της φόρμας της Άρσεναλ το Μάρτιο και αναχώρηση από το Champions League από την Μπαρτσελόνα τον Απρίλιο οι «κανονιέρηδες» έχουν βελτιωθεί, τουλάχιστον σ’ αυτήν την περίοδο η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ δεν είχε ήττες. Εντός έδρας της η Άρσεναλ επικράτησε επί της Γουότφορντ με σκορ 4:0, και εκτός έδρας έπαιξε ισοπαλία με την Γουέστ Χαμ 3:3. Η Άρσεναλ βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς μπροστά στη βαθμολογία της Premier League από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Όχι και αδύναμος Απρίλιος

Τον Απρίλιο η Κρίσταλ Πάλας δεν έχει χάσει ακόμα ούτε μία φορά: εντός έδρας νίκη επί της Νόριτς Σίτι με σκορ 1:0, και δύο ισοπαλίες με την Γουέστ Χαμ και Έβερτον. Πριν από το επερχόμενο αγώνα η ομάδα του Alan Pardew έχει 38 πόντους, οι “αετοί” κατέχουν την 16η θέση στην κατάταξη της Premier League, απέχοντας 11 πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η πυκνότητα στην Premier League της Αγγλίας είναι πολύ υψηλή και μία νίκη μπορεί να ανεβάσει τους “αετούς” τέσσερις θέσεις πάνω στην κατάταξη του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Πρόβλεψη

Η Κρίσταλ Πάλας δεν είναι και τόσο αδύναμη, όπως την ζωγραφίζουν οι bookmakers. Οι “αετοί” έχουν καλή εικόνα τον Απρίλιο, εκτός απ’ αυτό ο επερχόμενος αγώνας είναι ντέρμπι του Λονδίνου, όπου δεν είναι σπάνιες οι εκπλήξεις που μπορούν να συμβούν. Η δωρεάν πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Κρίσταλ Πάλας με χάντικαπ +2.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *