The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το ματς Φενέρμπαχτσε – Κόνιασπορ στις 5/05/2016

Фенербахче-Коньяспор-05.05

Την Πέμπτη, 5η Μαΐου στις 19:15 στο γήπεδο στην Κωνσταντινούπολης “Σουκρού Σαράτζογλου” στο δεύτερο αγώνα του ημιτελικού του Κυπέλλου της Τουρκίας η Φενέρμπαχτσε θα φιλοξενεί την Κόνιασπορ. Η Φενέρ κέρδισε τον πρώτο αγώνα με σκορ 3:0.

Η Φενέρμπαχτσε είναι Μεγάλη ομάδα του τουρκικού ποδοσφαίρου, μετά από 31 γύρους κατέχει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα με 70 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 55-22. Το χάσμα μεταξύ της πρότερης Μπεσίκτας είναι 3 πόντοι. Στο Κύπελλο της χώρας, χάρη στη σίγουρη νίκη στην πρώτη συνάντηση, οι γηπεδούχοι έχουν το ένα πόδι τους στον τελικό. Σε αυτή την κλήρωση η Φενέρμπαχτσε επιδεικνύει ισχυρό και με αυτοπεποίθηση παιχνίδι. Στον όμιλο στους 6 αγώνες σκόραρε 16 πόντους με διαφορά τερμάτων 15:4 και άφησε πίσω την Giresunspor, Tuzlaspor και Αντάλιασπορ. Στη συνέχεια στους 16 νικήσει την Καϊσερίσπορ 1:0, στο προημιτελικό την Amedspor 3:3 και 3:1, και νίκησε την Κόνιασπορ 3:0 εκτός έδρας στο πρώτο παιχνίδι. Όσο για τους αγώνες εντός έδρας, η Φενέρμπαχτσε δεν έχει χάσει 24 παιχνίδια στη σειρά από τις 17 Σεπτεμβρίου του 2015, έχοντας κερδίσει 19 συναντήσεις και 5 φορές παίζοντας ισοπαλία.

Η Κόνιασπορ παίζει έξοχα αυτή τη σεζόν και κατέχει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα με 59 βαθμούς μετά από 31 γύρους, έχοντας εξασφαλίσει το χάλκινο μετάλλιο του πρωταθλήματος. Στο Κύπελλο η φιλοξενούμενη έπαιξε επίσης δυνατά πριν τη συνάντηση με Φενέρ. Έχοντας ξεκινήσει ακόμα από το πρώτο στάδιο, νικώντας τη Kocaeli Birlikspor 4:1. Στον όμιλο σκόραρε 16 πόντους παρέα με την Καϊσερίσπορ, Inegolsora και Etimesgut. Στη συνέχεια στους 16 καθάρισαν την Antalyasor 1:0, και, τέλος, στο προημιτελικό ένα από τα φαβορί τη Μπεσίκτας 2:1, 1:0. Για τη Φενέρμπαχτσε στην Κόνιασπορ δεν έφτασαν οι δυνάμεις. Επισημάνω ότι η Κόνιασπορ, χάνοντας στο τελευταίο εκτός έδρας ματς από την Αντάλιασπορ 0:1, διέκοψε το σερί των 9 ματς χωρίς ήττα εκτός έδρας, στη διάρκεια του οποίου σημείωσε 6 νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Στις προσωπικές συναντήσεις το πλεονέκτημα είναι στην πλευρά της Φενέρμπαχτσε, η νίκη 3:0 εκτός έδρας δεν αφήνει αμφιβολίες για το φιναλίστ σε αυτό το ζευγάρι. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα είναι χαλαρό και πάνω από 3 γκολ από κοινού οι ομάδες δεν θα βάλουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Under 3 με απόδοση 1,57 στην εταιρεία WilliamHill


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *