The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το ματς Σουόνσι – Λίβερπουλ 1/05/2016 στις 14:00

Суонси-Ливерпуль-01.05

Στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής περιόδου της Premier League της Αγγλίας η ομάδας του Jurgen Klopp πρόκειται να επισκεφθεί την ουαλική ομάδα Σουόνσι. Οι “κύκνοι” στην τρέχουσα σεζόν έχουν λύσει σχεδόν όλα τα προβλήματά τους, ενώ οι “κόκκινοι” έχουν τις κόκκινες γραμμές. Από τη μία πλευρά η Λίβερπουλ μάχεται για να μπει στον τελικό του Europa League, από την άλλη, αγωνίζεται για τις πέντε κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας.

Δύσκολη σεζόν

Η ομάδα του Φραντσέσκο Γκουιντολίν έχει μικτή σεζόν με πολλές πτώσεις και ασταθές παιχνίδι. Παρόλα αυτά τη θέση στην ελίτ του αγγλικού ποδοσφαίρου για το μέλλον οι “Κύκνοι” προφανώς διατηρούν, τουλάχιστον στις 35 αγωνιστικές η Σουόνσι σκόραρε 40 πόντους και είναι 9 μονάδες μπροστά από την Νόριτς, η οποία βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα της Ουαλίας εντός έδρας σκόραρε το 65% όλων των πόντων της.

Ούτε ένα λεπτό ησυχίας

Με τη σειρά της η Λίβερπουλ όλη τη τρέχουσα σεζόν παίζει με άγριο ρυθμό. Πρώτον, οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούσαν να κερδίσουν σε ένα από τα αγγλικά κύπελλα, στη συνέχεια στρέψανε την προσοχή τους στην Premier League της Αγγλίας και έδειχναν στο κύριο βρετανικό τουρνουά το υψηλό τους επίπεδο, τώρα ο κύριος στόχος της ομάδας του Klopp είναι νίκη στο Europa League, όπου οι «πελεκάνοι» έχασαν το πρώτο ημιτελικό αγώνα από τη Βιγιαρεάλ με σκορ 0:1.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ δεν έχει χάσει ακόμα κίνητρο στο τουρνουά για τον επερχόμενο αγώνα. Το μόνο ερώτημα είναι η φρεσκάδα των παικτών του Γερμανού τεχνικού, και η ικανότητά τους να παίξουν τον αγώνα με τη Σουίνσι σε έναν υψηλό επίπεδο. Η ομάδα της Ουαλίας ακόμη και χωρίς ιδιαίτερα κίνητρα τόσο απλά δε θα παραδοθεί για έναν απλό λόγο – ο αγώνας θα λάβει χώρα στο “Liberty Stadium”. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Σουόνσι δεν θα χάσει με απόδοση 1,60 στην εταιρεία WilliamHill


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *