The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το ματς Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι 1/05/2016 στις 18:30

Саутгемптон-МанчестерСити-01.05

Την Κυριακή η Σαουθάμπτον στα πλαίσια της Premier League της Αγγλίας εντός έδρας της θα υποδεχτεί τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία τώρα έχει ζεστή σεζόν. Η ομάδα του Manuel Pellegrini παλεύει σε δύο μέτωπα. Από τη μια πλευρά – ημιτελικός του Champions League και η Ρεάλ Μαδρίτης, από την άλλη – αγώνας με την Άρσεναλ για την τρίτη θέση στην κατάταξη της Premier League της Αγγλίας.

Ήρεμη Σαουθάμπτον

Η ΜΣ σκίζεται ανάμεσα σε δύο τουρνουά, ενώ η Σαουθάμπτον ήρεμα τελειώνει την Premier League της Αγγλίας με την ελπίδα στην πέμπτη θέση, αλλά χωρίς μεγάλη ευκαιρία γι’ αυτό. Η Sotón έχει ήδη παίξει 35 αγώνες στην Premier League της Αγγλίας και έχει 54 πόντους στο ενεργητικό της. Απέχει 5 μονάδες από τους «κόκκινους διάβολους», οι οποίοι κατέχουν τη θέση για το Champions League, παράλληλα η Μάντσεστερ έχει παίξει ένα ματς λιγότερο. Σε γενικές γραμμές, οι «άγιοι» έχουν περάσει λίγο παράξενη σεζόν, η ομάδα είχε σκαμπανεβάσματα, αλλά την όγδοη θέση του ο σύλλογος του Κούμαν κέρδισε.

Ανήσυχη Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται τώρα σε μια δύσκολη κατάσταση, την οποία ο Pellegrini αντιμετωπίζει έως τώρα πολύ καλά. Το πρώτο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης έληξε με λευκή ισοπαλία, αλλά και η λευκή ισοπαλία δεν είναι το χειρότερο αποτέλεσμα, ιδίως αν ληφθεί υπόψη η τρελή στιγμή στον Pepe. Στην Premier League οι «Αετοί» έχουν μοναδικό στόχο – τρίτη θέση στην κατάταξη, όπου το «μπλε φεγγάρι» πορεύει με αυτοπεποίθηση.

Πρόβλεψη

Οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι έχουν δείξει ότι ξέρουν να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες και σε υψηλό επίπεδο να παίζουν σε δύο μέτωπα. Το κίνητρο της Sotón στο τουρνουά είναι εξαιρετικά αμφίβολο, η ομάδα του Κούμαν, φυσικά, θα προσπαθήσει να νικήσει τον αντίπαλο, αλλά αν το καταφέρει αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Μάντσεστερ Σίτι δεν θα χάσει με απόδοση 1,44 στην εταιρεία WilliamHill


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *