The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το ματς Ρίζεσπορ – Μερσίν 29/04/2016 στις 19:00

Ризеспор-Мерсин-29.04

Την Παρασκευή, 29 Απριλίου και ώρα 19:00 στο γήπεδο «Rize Atatürk» η Ρίζεσπορ στον αγώνα της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Τουρκίας θα υποδεχτεί τη Μερσίν.

Η Ρίζεσπορ προσπαθεί με όλες τις δυνάμεις της να κρατήσει τη θέση στην ελίτ του τουρκικού ποδοσφαίρου. Μετά από 30 γύρους με 31 πόντους και διαφορά τερμάτων 36-41 καταλαμβάνει την 15η θέση, 5 μονάδες μπροστά από τις ομάδες που πάνε για υποβιβασμό 4 γύρους πριν την ολοκλήρωση της σεζόν. Η Ρίζεσπορ δεν μπορεί να κερδίσει στα 8 τελευταία παιχνίδια της σεζόν, τρις φορές έπαιξε ισοπαλία και 5 αγώνες έχασε. Εντός έδρας η ομάδα έπαιξε 15 αγώνες και σκόραρε σ’ αυτούς 20 πόντους, με διαφορά τερμάτων 24-19.

Η Μερσίν κατέστρεψε το τέλος του πρωταθλήματος και εν συνέχειά του θα αφήσει την ελίτ. Στα τελευταία 10 παιχνίδια η ομάδα σημείωσε μόλις 4 πόντους, χάνοντας στις τελευταίες 4 συναντήσεις με συνολικό σκορ 3-12. Μετά από 30 γύρους οι φιλοξενούμενοι είναι στη τελευταία 18η θέση στο πρωτάθλημα με 21 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 29:56. Θλιβερή είναι η εικόνα των εκτός έδρας αγώνων: στα 15 παιχνίδια η ομάδα σκόραρε 6 πόντους, με διαφορά τερμάτων 12-29. Η σειρά από ήττες στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι 5 αγώνες.

Στις προσωπικές συναντήσεις δεν υπάρχει λίντερ. Σε αυτή τη σεζόν οι ομάδες έχουν συναντηθεί τρεις φορές, στο πρωτάθλημα η Ρίζεσπορ επικράτησε της Μερσίν 3:0, αλλά στο κύπελλο η σημερινή γηπεδούχος πήρε εκδίκηση 2:2 και 1:0. Σε περίπτωση νίκης η Ρίζεσπορ για 99% θα εξασφαλίσει τη θέση στην ελίτ για την επόμενη σεζόν, και η φιλοξενούμενη μπορεί σιγά-σιγά να προετοιμάζετε για τους αγώνες στη δεύτερη λιγκ της Τουρκίας. Η πρόβλεψή μου είναι: νίκη της Ρίζεσπορ – Άσος 1.

Πρόβλεψη: Άσος 1 με απόδοση 1,8 στην εταιρεία Bet365


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *