The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το ματς Μπράγκα – Σετούμπαλ 29/04/2016 στις 23:00

Брага-Сетубал-29.04

Στις 29 Απριλίου στις 23:00 στον αγώνα της 32ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ της Πορτογαλίας στο γήπεδο «Estadio Municipal» η Μπράγκα θα παίξει κόντρα στη Σετούμπαλ.

3 γύρους πριν το τέλος του πρωταθλήματος η ποδοσφαιρική ομάδα της Μπράγκας επαναλαμβάνει το αποτέλεσμα της περασμένης σεζόν, την οποία οι «οπλουργοί» τελείωσαν στη 4η θέση. Έτσι, στους 31 γύρους η ενδεκάδα του Paulo Fonseca έγραψε στο ενεργητικό της 15 νίκες, 9 ισοπαλίες και 7 ήττες. Σκόραρε 54 πόντους, παίζοντας αγώνες με διαφορά τερμάτων 51:29. Επίσης θέλω να σημειώσω ότι οι παίκτες της Μπράγκας παίζουν εξαιρετικά εντός έδρας, και από τα 15 παιχνίδια έχασαν μόνο 1 ματς. Από τα επιτεύγματα μπορούν να αναγνωριστούν η πρόκριση στους προημιτελικούς του Europa League, όπου η Μπράγκα έχασε από την Σαχτάρ Ντονέτσκ.

Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν στη 14η θέση η ποδοσφαιρική ομάδα της Σετούμπαλ, αυτή τη σεζόν, δεν έχει δείξει καμία πρόοδο, και 3 γύρους πριν το τέλος βρίσκεται στην 15η θέση στον πίνακα του πρωταθλήματος. Έτσι, στους 31 γύρους οι παίκτες της Σετούμπαλ κατάφεραν να σημειώσουν 6 νίκες, 11 ισοπαλίες και 14 ήττες. Έχοντας ολοκληρώσει τους αγώνες με διαφορά τερμάτων 38:53, σκόραραν 29 πόντους, και βρίσκονται μόλις 5 μονάδες πριν τη ζώνη του υποβιβασμού. Σημειώνω ότι μετά το νέο έτος η Σετούμπαλ κέρδισε μόνο 1 ματς στο πρωτάθλημα, χάνοντας συχνά συναντήσεις.

Στις προσωπικές συναντήσεις μεταξύ των ομάδων αυτών συχνά κέρδιζαν οι παίκτες της Μπράγκας. Να υπενθυμίσω ότι στον αγώνα της 15ης αγωνιστικής του τρέχοντος πρωταθλήματος η Σετούμπαλ απρόσμενα εντός έδρας της κατάφερε να αρπάξει ένα πόντο, και η συνάντηση έληξε με ισοπαλία με σκορ 1:1. Η Μπράγκα τώρα δεν είναι σε φόρμα, αλλά για να σώσει τη 4η θέση χρειάζεται μόνο 1 νίκη. Και λαμβάνοντας υπόψη ότι η Μπράγκα παίζει σχεδόν τέλεια εντός έδρας, θα στοιχηματίσω στην νίκη της γηπεδούχος.

Πρόβλεψη: Άσος 1 με απόδοση 1,55 στην εταιρεία 1xBet


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *