The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το ματς Μπενφίκα – Γκιμαράες 29/04/2016 στις 21:00

Бенфика-Гимарайнш-29.04

Στις 29 Απριλίου του 2016 στις 21:00 στον αγώνα της 32ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ της Πορτογαλίας στο γήπεδο “Estádio da Luz”, η ηγέτης του πρωταθλήματος η Μπενφίκα θα συναντηθεί με το μεσαίο παίκτη την Γκιμαράες.

Η πρωταθλήτρια της Πορτογαλίας των τελευταίων δύο χρόνων η ποδοσφαιρική ομάδα της Μπενφίκας είναι πολύ κοντά στο να κερδίσει έναν άλλο τίτλο, που μπορεί να γίνει ήδη 35ο στο λογαριασμό της. Έτσι, για τους 31 γύρους οι παίκτες του Ρούι Βιτόρια έγραψαν στο ενεργητικό τους 26 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες. Έχοντας ολοκληρώσει τους αγώνες με διαφορά τερμάτων 81:21, σκόραραν 79 πόντους και πήραν την 1η θέση στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ. Να σημειώσω ότι η Μπενφίκα από τους 15 εντός έδρας αγώνες έχασε μόνο 2, τα υπόλοιπα κέρδισε με συνέπεια.

Μετά την ολοκλήρωση της σεζόν 2014/2015 στην πέμπτη θέση η ποδοσφαιρική ομάδα Γκιμαράες έχει πέσει πολύ σ’ αυτό το πρωτάθλημα, και 3 γύρους πριν το τέρμα βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Αφού έπαιξαν 31 αγωνιστικές, οι παίκτες της Γκιμαράες σημείωσαν 8 νίκες, 12 ισοπαλίες και 11 ήττες. Έχοντας ολοκληρώσει τους αγώνες με συνολικό σκορ 39:49, σκόραραν 36 πόντους και πήραν αντίστοιχα την 11η θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γκιμαράες τελευταία φορά κέρδισε ακόμα στις 29 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους στον αγώνα ενάντια στη Uniao Madeira, μετά τον οποίο εδώ και 11ο παιχνίδι χάνει πόντους.

Στις προσωπικές συναντήσεις μεταξύ αυτών των ομάδων συχνά η νίκη ήταν στα χέρια των παικτών της Μπενφίκας. Έτσι, και στον αγώνα του πρώτου γύρου εκτός έδρας η Μπενφίκα πέτυχε τη νίκη με ελάχιστο σκορ 0:1. Σημειώνω ότι στους 15 εντός έδρας αγώνες οι “Αετοί” σκόραραν 47 γκολ και δέχτηκε 12, το οποίο είναι το καλύτερο ρεκόρ στο πρωτάθλημα. Η Μπενφίκα θα παίξει για να κερδίσει, και δεδομένου ότι η Γκιμαράες χάνει κατά μέσο όρο λίγο παραπάνω από 2 γκολ ανά αγώνα εκτός έδρας, το στοίχημά μου θα είναι: νίκη της γηπεδούχου ομάδας με χάντικαπ -2.

Πρόβλεψη: νίκη της γηπεδούχου ομάδας με χάντικαπ -2 με απόδοση 1,57 στην εταιρεία Bet365


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *