The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το ματς Λίβερπουλ – Βιγιαρεάλ στις 5/05/2016

Ливерпуль-Вильярреал-05.05

Και οι δύο ημιτελικοί του Europa League είναι πολύ ενδιαφέροντα και με μεγάλη ίντριγκα, αλλά η αντιπαράθεση της Λίβερπουλ και Βιγιαρεάλ ακούγεται κάπως πιο δυνατά από της Σεβίλλης – Σαχτάρ, έτσι στρέφεται λίγο περισσότερη προσοχή στη μάχη των Άγγλων και Ισπανών. Η πρώτη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο «Μαδριγάλ», έληξε με νίκη του «κίτρινου υποβρύχιου» με σκορ 1:0. Τώρα οι «πελεκάνοι» για να προκριθούν στον τελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου χρειάζονται μόνο τη νίκη και κατά προτίμηση με χάντικαπ των δύο γκολ.

Δύο ήττες στη σειρά

Η Λίβερπουλ μετά την ελάχιστη ήττα από την Βιγιαρεάλ στο πρώτο παιχνίδι του ημιτελικού του Europa League έχασε ακόμα και στην Premier League της Αγγλίας με σκορ 1:3 από την ομάδα της Ουαλίας τη Σουόνσι. Μετά από αυτή την ήττα οι «πελεκάνοι» έπεσαν στην κατάταξη στην όγδοη θέση και έχουν σχεδόν αποχαιρετήσει την ιδέα πρόκρισης στη ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων στην κατάταξη του πρωταθλήματος της Αγγλίας. Ταυτόχρονα πρέπει να ειπωθεί ότι στον Κλόπ θα συγχωρεθούν τα πάντα, αν ο Γερμανός τεχνικός των “ερυθρών” θα φέρει στη Λίβερπουλ το Κύπελλο της Ευρώπης.

Νίκη με αναπληρωματική σύνθεση

Η Λίβερπουλ το περασμένο Σαββατοκύριακο έχασε στο εθνικό πρωτάθλημα, ενώ η Βιγιαρεάλ την Κυριακή, παρόλο που έπαιζε σχεδόν με τους δεύτερους στη σύνθεση, κατάφερε να αποκτήσει την εκτός έδρας νίκη επί του κύριου ανταγωνιστή της Βαλένθιας με σκορ 2:0. Μετά από αυτή τη νίκη για το «κίτρινο υποβρύχιο» θα είναι αρκετό στους υπόλοιπους δύο αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ να κερδίσει μόνο ένα πόντο για να εγγυηθεί την τέταρτη θέση, ή αλλιώς να περιμένει την απώλεια πόντων από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Πρόβλεψη

Ο Klopp θα ρίξει στον επερχόμενο αγώνα σύνολο των διαθέσιμων δυνάμεων, επειδή το Europa League είναι στην πραγματικότητα η μόνη ελπίδα που απομένει για τους “πελεκάνους” να κερδίσουν τη θέση στην Ευρώπη για την επόμενη σεζόν. Με τη σειρά της η Βιγιαρεάλ, με ένα γκολ στο χέρι, θα προσπαθήσει να προστατεύσει καλύτερα τα οπίσθια της και να μην χάσει ούτε ένα γκολ από τον αντίπαλο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Under 2,5 με απόδοση 1,70 στην εταιρεία WilliamHill


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *