The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το ματς Γιουβέντους – Κάρπι 1/05/2016 στις 13:30

Ювентус-Карпи-01.05

Η Γιουβέντους έχει κερδίσει 24 από τα τελευταία 25 ματς στο ιταλικό πρωτάθλημα, σκόνταψε μόνο μία φορά, παίζοντας εκτός έδρας στη Μπολόνια (και αποκλειστικά επειδή 3 ημέρες αργότερα είχε να παίξει το βασικό αγώνα των πλέι-οφ του Champions League εναντίον της Μπάγερν Μονάχου). 24 από 25 είναι περισσότερο από μία συναρπαστική σειρά, που επιτρέπει να υποστηρίξουμε τη σκέψη ότι οι παίκτες του Τορίνο δεν θα κάνουν λάθη εντός έδρας εναντίον στο αουτσάιντερ την Κάρπι. Εντός έδρας της η Γιουβέντους έχει κερδίσει 14 παιχνίδια στη σειρά (στο πρωτάθλημα) με συνολικό σκορ 28:3.

Ναι, η ομάδα του Allegri έχει ήδη κερδίσει το Scudetto, αλλά δύσκολα να σταματήσει να παίζει. Την περασμένη σεζόν η Γιουβέντους επίσης πρόωρα εξασφάλισε τον τίτλο, αλλά το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της καμπάνιας κέρδισε 3:1 στην Νάπολι, η οποία είχε κίνητρα. Απλά η διαφορά στην τάξη είναι πάρα πολύ μεγάλη για να επιτρέψει στον εαυτό της η Γιουβέντους να σκοντάψει.

Υπάρχουν κάποιες μικρές απώλειες προσωπικού στο στρατόπεδο των γηπεδούχων (Marchisio, Chiellini, Caceres, Sturaro), αλλά με την υπάρχουσα επιλογή των καλλιτεχνών δεν είναι καθόλου πρόβλημα. Προφανώς, στην αρχική ενδεκάδα θα βγουν οι Pogba, Diba, Mandzukic, Bonucci, Μπουφόν, Barzagli, Khedira – πραγματικά μια τέτοια μπάντα δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει το αουτσάιντερ, υποστηριζόμενη από τους οπαδούς της; Η προσέλευση στο στάδιο της Juve είναι άριστη, και όλα αυτά επειδή η ομάδα δίνεται 120% στα εντός έδρας παιχνίδια, ανεξαρτήτως της βαθμολογίας.

Με λίγα λόγια, τι να πούμε – η Juve είναι δύο κεφάλια πάνω από όλους στην Ιταλία, έχει ήδη κερδίσει 9 εντός έδρας αγώνες στη σειρά. Επίσκεψη θα έρθει η Κάρπι, ομάδα με κίνητρα, αλλά αντικειμενικά αδύνατη, βρισκόμενη στη 17η θέση και αγωνιζόμενη να επιβιώσει. Τον Απρίλιο, παρά τα κίνητρα, έχασε ακόμη από τη Κιέβο και Sassuolo. Η ομάδα του Castor μάζεψε τους πόντους χάρη στα παιχνίδια με ομάδες, που είτε είναι σε κρίση ή στερούνται των προβλημάτων στο τουρνουά. Όλα τα βασικά εκτός έδρας παιχνίδια η Κάρπι έχασε: στη Νάπολη, Φλωρεντία, Ρώμη. Συγκεκριμένα αυτά τα 3 με συνολικό σκορ 2:8. Μόνο στο San Siro έπιασε τους πόντους, παίζοντας 1:1 με την Ίντερ (ισοφάρισε στο 90ο, στην ουσία ριμπάουντ).

Η Γιουβέντους έχει εντελώς διαφορετική αντοχή, διαφορετική κατηγορία. Η πρωταθλήτρια απλώς πρέπει να επικρατήσει επί του αουτσάιντερ, αλλιώς τι σόι πρωταθλήτρια είναι; Η Κάρπι έχει χάσει πάνω απ’ το μισό των εκτός έδρας αγώνων στη Σειρά Α, η ομάδα του Allegri έχει κερδίσει 14 από 17 εντός έδρας, κατά τη γνώμη μου, το στοίχημα «νίκη της γηπεδούχος με χάντικαπ -1» με απόδοση 1,5 είναι το πιο αξιόπιστο στοίχημα του Σαββατοκύριακου.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *