The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για το αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Τότεναμ

RealMadrid-Tottenham-17.10

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Φάση ομίλων

Τρίτη, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα φιλοξενεί την Τότεναμ στον τρίτο γύρο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Μαδριλένιοι σε αυτό το ζευγάρι είναι ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης. Κοιτάζοντας τη γραμμή πονταρίσματος, υπάρχει η αίσθηση ότι τα «σπερς» είναι κάπως υποτιμημένα, επειδή τα τελευταία δύο χρόνια έχουν προσθέσει σημαντικά από την άποψη της εμπειρίας στη διεθνή σκηνή, έτσι ώστε οι Λονδρέζοι σίγουρα δεν θα είναι «πρόβατα» για να δέχονται επιθέσεις.

Αποτυχίες στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σε αντίθεση με το αδύναμο ξεκίνημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε ισοπαλία με τη Βαλένθια και Λεβάντε, έχασε από την Μπέτις, στο Τσάμπιονς Λιγκ για τους «βασιλιάδες» όλα είναι μια χαρά. Η τρέχουσα νικήτρια του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε έξι βαθμούς σε δύο αγώνες, ήταν ισχυρότερη από το ΑΠΟΕΛ στο εντός έδρας παιχνίδι, νικώντας τους Κυπρίους 3:0, και κάπως απροσδόκητα δεν άφησε καμία πιθανότητα στη Μπορούσια Ντόρτμουντ στο «Signal-Iduna-Park», νικώντας τον αντίπαλο με σκορ 3:1.

Επίσης έξι μονάδες

Η Τότεναμ κέρδισε επίσης έξι βαθμούς και, παρεμπιπτόντως, τα «σπερς» κέρδισαν τους αντιπάλους με τα ίδια ακριβή αποτελέσματα όπως και η Ρεάλ Μαδρίτης. Μόνο με τον ΑΠΟΕΛ οι Άγγλοι έπαιξαν εντός έδρας και με τους Γερμανούς στο Γουέμπλεϊ. Την τρέχουσα σεζόν η Τότεναμ παίζει πολύ καλά εκτός έδρας αγώνες, έχει τέσσερις νίκες σε τέσσερις συναντήσεις εκτός έδρας στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει όχι απλά να προβιβαστεί στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά να το κάνει με τη νίκη στον όμιλο Η. Για το σκοπό αυτό είναι αναγκαίο να νικήσει τον αντίπαλό της, Τότεναμ, στο επερχόμενο παιχνίδι. Αλλά και οι Λονδρέζοι δεν είναι η πιο αδύναμη ομάδα στην Ευρώπη. Τα «Σπερς» με πολύ αυτοπεποίθηση κέρδισαν την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Γουέμπλε», και στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας και το Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2017–18 έχουν πέντε νίκες σε πέντε παιχνίδια εκτός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Τότεναμ με χάντικαπ +2 με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *