The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Guangzhou Evergrande – Jiangsu Suning στις 24/6/2016, 14:35

GuangzhouEvergrande-JiangsuSuning-24.06 (1)

Στο πλαίσιο του 14ου γύρου της κινεζικής Super League ο τοπικός ηγέτης και μία από τις ισχυρότερες ομάδες σε ολόκληρη την Ασία η Guangzhou Evergrande εντός έδρας της θα φιλοξενήσει τη τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος τη Jiangsu Suning. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται τώρα σε εξαιρετική κατάσταση, οπότε το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρον και μαχητικό.

Τρεις βαθμοί του χάντικαπ

Η τρέχουσα σεζόν στην κινεζική Super League θα είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα, γιατί η Guangzhou δεν έχει τόσο εμφανή ανωτερότητα έναντι των αντιπάλων, όπως σε προηγούμενες περιόδους. Μετά από 14 παιχνίδια στο ενεργητικό της η Evergrand έχει 33 πόντους και είναι τρεις μονάδες παραπάνω απ’ ό,τι έχει η Hebei China Fortun και τέσσερις σε σχέση με το μέλλον αντίπαλο των “κινεζικών τίγρεων” τη Jiangsu. Θα πρέπει να πούμε ότι εντός έδρας της η Guangzhou δείχνει καλό επίπεδο του ποδοσφαίρου, και σε οκτώ παιχνίδια δεν έχει χάσει ούτε μία φορά.

Ο προπονητή της Jiangsu Suning είναι ο Νταν Πετρέσκου, ο τεχνικός ο οποίος έχει εμπειρία στην Premier League της Ρωσίας. Ο Ρουμάνος έχει θέσει στον εαυτό του και στους παίκτες του μόνο τους μεγάλους στόχους, έτσι δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στο γεγονός ότι η ομάδα του σ’ αυτή τη σεζόν βρίσκεται στη πρώτη τριάδα. Αυτή τη στιγμή στο ενεργητικό τους οι “κίτρινο-μπλε” έχουν 29 βαθμούς και την τρίτη θέση στην κατάταξη της κινεζικής Super League.

Πρόβλεψη

Η Guangzhou είναι κινεζικό grand, αλλά και η Jiangsu στη τρέχουσα σεζόν δείχνει ωραίο επίπεδο του ποδοσφαίρου, συμπεριλαμβανομένων των εκτός έδρας παιχνιδιών. Σε έξι παιχνίδια εκτός έδρας οι “κίτρινο-μπλε” έχουν σημειώσει μόνο μία ήττα, τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Επιπλέον, η Suning δεν χάνει εδώ και τέσσερα παιχνίδια στη σειρά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: Νίκη της Jiangsu με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,60 στην εταιρεία William Hill.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *