The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πρόβλεψη για τον αγώνα Χόφενχαϊμ εναντίον Ντόρτμουντ

hoffenheim-borussiadortmund-16-12

Μπουντεσλίγκα Γερμανίας

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου, 9:30 μ.μ.

Ράιν-Νέκαρ Αρένα

Στοίχημα: η γηπεδούχος ομάδα +1

Το δικαίωμα να ανοίξουν το 15ο γύρο του Γερμανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου δόθηκε στη Χοφενχάιμ και την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στη ζώνη Ευρωπαϊκών Κυπέλλων, οπότε αυτό το ματς θα είναι πολύ βασικό, αλλά το ερώτημα είναι: ποιος θα κερδίσει; Θα το μελετήσουμε τώρα.

Η Χόφενχαϊμ έρχεται στην 4η θέση στο πρωτάθλημα, έχοντας στο ενεργητικό της 26 πόντους. Σε αυτή τη σεζόν η ομάδα παρουσιάζει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε σχέση με το περασμένο έτος. Αν δεν κάνω λάθος η Χόφενχαϊμ ποτέ δεν έχει χάσει στο πρωτάθλημα, παρότι η ομάδα είχε ήδη παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου, Λεβερκούζεν και Σάλκε, ακόμη και με την καινούρια Λέστερ. Η ομάδα αυτή τη σεζόν έζησε την αναγέννηση, και τώρα είναι έτοιμη να καταστρέφει, ανεξάρτητα από το ποιος παίζει εναντίον της. Τώρα ο αντίπαλος είναι αρκετά δυνατός, η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Αν συγκρίνουμε τις δύο ομάδες, το στυλ του παιχνιδιού τις σε κάποια σημεία είναι πολύ παρόμοιο, έτσι μας περιμένει και η μάχη τακτικών. Ναι, η Μπορούσια είναι ομάδα με περισσότερα αστέρια, αλλά ακόμη και αυτά τα αστέρια δεν έχουν ένα πολύ αναγκαίο για μια τέτοια ομάδα χαρακτηριστικό, τη σταθερότητα. Στα τελευταία 5 παιχνίδια εκτός έδρας η Μπορούσια κέρδισε μόνο 1 φορά, το Αμβούργο, το οποίο βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Ακόμα και η μέτρια Ίνγκολστατ κατάφερε να πάρει βαθμούς από μια τόσο ισχυρή ομάδα. Πολλές φορές ακόμα και ο προπονητής Thomas Tuchel τόνιζε ότι η ομάδα χρειάζεται σταθερότητα, αλλά το παιχνίδι εκτός έδρας της ομάδας του σίγουρα δε βγαίνει. Ακόμα ένα μείον για τους φιλοξενούμενους θα είναι η απουσία των βασικών παικτών: Goetze, Σαχίν, Burki. Υπό ερώτηση είναι ο Kagawa και Guerrero, έτσι δεν νομίζω ότι χωρίς αυτούς τους παίκτες οι «σφίγγες» θα καταλήξουν σε θετικό αποτέλεσμα.

Τώρα ας πάρουμε τις προσωπικές συναντήσεις των δύο ομάδων. Εντός έδρας ενάντια Ντόρτμουντ δεν υπήρχε καμία ευκαιρία. Αλλά όσον αφορά τα παιχνίδια στην έδρα της Χόφενχαϊμ, οι «σφίγγες» από το 2012 δεν μπορούν να την κερδίζουν, αλλά τι θα κάνουν τώρα, όταν η ομάδα βρίσκεται σε τόσο μεγάλη άνοδο;

Κάνοντας ένα γενικό συμπέρασμα, είναι σαφές ότι η γηπεδούχος ομάδα έχει περισσότερα κίνητρα για αυτό το παιχνίδι, ειδικά δεδομένου ότι η τύχη ακολουθεί την ομάδα στο δικό της γήπεδο, οπότε το ποντάρισμα χάντικαπ για τους γηπεδούχος + 1 είναι το καλύτερο για αυτόν τον αγώνα.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *